Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liga I: Gaz Metan Medias - FC Vaslui, scor 1-0

B1 B1,
Liga I: Gaz Metan Medias - FC Vaslui, scor 1-0

FC Vaslui a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0, de Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, informeaza Mediafax. Golul inscris de formatia Gaz Metan Medias a fost. continuă pe B1

Liga 1 LIVE - Medias - Vaslui 1-0

Etapa 13 a Ligii 1 continua in aceasta seara cu doua meciuri. Acum se joaca Medias - Vaslui, urmat de Steaua - Bistrita.

Liga 1: Gaz Metan - FC Vaslui 1-0

FC Vaslui a pierdut puncte importante in lupta pentru primele pozitii din Liga 1, echipa pregatita de Viorel Hizo fiind invinsa, scor 1-0, de Gaz Metan Medias. Unicul gol al partidei a fost marcat de Astafei, in minutul 27.

Prima infrangere din istorie a Vasluiului la Medias

Gaz Metan Medias a invins la limita, scor 1-0, pe FC Vaslui pe teren propriu, aceasta fiind prima victorie din istorie a mediesenilor acasa in fata Vasluiului. Singurul gol al meciului a fost marcat in prima repriza de Astafei din penalty.

Meciul de baschet dintre Energia si Gaz Metan Medias, intrerupt de doua ori din cauza penele de curent

Lumina s-a stins de doua ori in Sala Polivalenta din Targu-Jiu in timpul meciului dintre Energia Rovinari si Gaz Metan Medias. Potrivit organizatorilor, penele de curent au fost cauzate de fulgere. Energia a fost invinsa categoric de Medias cu 73-59.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )