Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liga Natiunilor: Italia si Belgia s-au calificat in semifinalele competitiei (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Liga Natiunilor: Italia si Belgia s-au calificat in semifinalele competitiei (Rezultatele serii)

Italia si Belgia s-au calificat, miercuri, in semifinalele Ligii Natiunilor, dupa ce au invins reprezentativele din Bosnia-Hertegovina, respectiv Danemarca. Scorul serii a fost reusit de Serbia, care a invins Rusia cu 5-0. continuă pe Hotnews

S-a stabilit careul de asi in Liga Natiunilor

Italia si Belgia s-au calificat miercuri in semifinalele competitiei si se vor lupta pentru a merge .

Liga Natiunilor: Spania a facut spectacol cu Germania, scor 6-0 Victorii pentru Franta si Portugalia (Rezultatele serii)

Spania a surclasat, marti, pe teren propriu, Germania, scor 6-0, si a castigat Grupa 4 a Divizie A a Ligii Natiunilor. in grupa a treia, Franta s-a impus cu 4-2, acasa, impotriva Suediei, si de asemenea a terminat pe primul loc in clasament, calificandu-se in semifinalele competitiei, la fel ca Spania.

Situatia la zi in Liga Natiunilor. Cine a promovat, cine a retrogradat

Faza grupelor editiei 2020 din Liga Natiunilor s-a incheiat miercuri seara. Tragem linie si vedem cine a promovat in esalonul superior, cine a retrogradat si cine a ramas pe loc, asa cum este cazul nationalei Romaniei.

Norvegia vrea sa termine Liga Natiunilor pe teren. Alti jucatori, un nou selectioner

Nordicii sunt hotarati sa se prezinte la meciul cu Austria de miercuri seara, ultimul din Liga Natiunilor.

Irlanda de Nord Romania live stream online in Liga Natiunilor. Video online pe ProTV si Platech.ro. Ultimul meci pentru Radoi la nationala?

Romania joaca astazi ultimul meci din actuala editia a Ligii Natiunilor. O competitie in care tricolorii nu au impresionat, dar au o sansa nesperata sa termine grupa pe locul 2. Dupa ce UEFA a decis astazi sa ne acorde victoria in partida cu Norvegia, de duminica. Nordicii nu s-au putut prezenta la acel meci din .

Liga Natiunilor: Selectionerul Irlandei de Nord nu poate conta pe patru jucatori la meciul cu Romania

Selectionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, nu poate conta pe capitanul Steven Davis, Kyle Lafferty, Niall McGinn si Jordan Thompson la meciul cu Romania, din Liga Natiunilor, informeaza BBC.

VIDEO Liga Natiunilor: Germania, zdrobita de Spania: 6-0

Spania s-a calificat in semifinalele Ligii Natiunilor la fotbal dupa ce a surclasat Germania cu un incredibil 6-0. Nemtii au suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din istorie.

VIDEO Belgia, victorie contra Angliei - Mertens, reusita spectaculoasa

Belgia a avut castig de cauza in fata Angliei, in derbiul zilei din meciurile contand pentru Liga Natiunilor la fotbal. Succesul gazdelor s-a conturat in prima parte a partidei, reusitele lui Tielemans 10 si Mertens 24 stabilind invingatoarea.

LIGA NATIUNILOR Disputa cu gandul la preliminariile pentru Cupa Mondiala

Echipa nationala va evolua in aceasta seara in ultimul meci din actuala editie a Ligii Natiunilor, una cu multe momente neasteptate pentru tricolori. Victoria din Austria, infrangerea umilitoare din Norvegia, neprezentarea nordicilor la Bucuresti sunt cateva dintre surprizele placuteneplacute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )