Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul din Piata Victoriei: Este piata celor care doresc sa se manifeste

Hotnews Hotnews,
 Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul din Piata Victoriei: Este piata celor care doresc sa se manifeste

Ovidiu Lipan Tandarica a anuntat, vineri, pe Facebook, ca refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei. Artistul a spus ca acest loc apartine celor care doresc sa se manifeste, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul din Piata Victoriei: Este piata celor care doresc sa se manifeste

Ovidiu Lipan Tandarica a anuntat, vineri, pe Facebook, ca refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei. Artistul a spus ca acest loc apartine celor care doresc sa se manifeste.

Gabriela Firea, despre afirmatiile premierului referitoare la targul din Piata Victoriei: Nu comentez. Maine e Ziua Nationala, imi canalizez gandul si energia catre cinstirea eroilor neamului nostru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu vrea sa comenteze afirmatiile premierului Mihai Tudose referitoare la organizarea unui targ de sarbatori in Piata Victoriei, preferand sa isi canalizeze gandul si energia catre cinstirea eroilor si identitatea nationala, in contextul zilei de 1 Decembrie.

Gabriela Firea, despre targul din Piata Victoriei: Nu intentionam sa restrangem in vreun fel drepturile cetatenilor

Gabriela Firea a explicat de ce Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei , al treilea din Bucuresti.

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante la targul de Craciun organizat in Piata Victoriei. Cum motiveaza

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei. Eu am cantat in Piata Constitutiei si in.

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul de Craciun din Piata Victoriei

Desi apare in anuntul oficial ca va canta la Targul de Sarbatori - Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna va fi deschis in perioada 5 - 17 decembrie, in Piata Victoriei, Ovidiu.

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de Craciun

Anuntat printre artistii care vor urca pe scena Targului de Craciun organizat de Primaria Capitalei in Piata Victoriei din Bucuresti, acolo unde se desfasoara protestele, Ovidiu Lipan Tandarica.

Primaria Capitalei va cheltui peste 300.000 de lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit informatiilor publicate pana acum

Primaria Capitalei prin ARCUB va cheltui circa 300. 000 lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit unor anunturi de cumparare directa publicate pana in prezent pe site-ul de licitatii publice. Cererile de cumparare au fost postate pe 28 si 29 noiembrie, iar atribuirea s-a facut in aceeasi zi sau a doua zi. Este foarte posibil ca aceasta suma sa creasca dupa publicarea alor anunturi de atribuire.

Gabriela Firea, despre Targul de Craciun din Piata Victoriei si despre criticile premierului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca cea mai buna locatie in care sa aiba loc Targul de Craciun de anul acesta ar fi Piata Victoriei si a explicat si de.

Malin Bot, tinta protestatarilor din Piata Victoriei. Ce s-a intamplat cand jurnalistul a luat cuvantul

Manifestantii au parasit, pe rand, Piata Victoriei vineri seara, dupa ce, in jurul orei 20. 30, s-au prins intr-o Hora a Unirii. Cele cateva sute de persoane care s-au adunat vineri .

Protestatarii anunta ca nu vor renunta la manifestatiile din fata Guvernului, unde va avea loc un targ de Craciun: NU plecam din Piata Victoriei!

Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei, care va avea loc chiar in perioada in care este foarte posibil sa fie organizate noi proteste. Detalii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )