Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gabriela Firea, despre targul din Piata Victoriei: Nu intentionam sa restrangem in vreun fel drepturile cetatenilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea, despre targul din Piata Victoriei: Nu intentionam sa restrangem in vreun fel drepturile cetatenilor

Gabriela Firea a explicat de ce Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei , al treilea din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea, despre Targul de Craciun din Piata Victoriei si despre criticile premierului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca cea mai buna locatie in care sa aiba loc Targul de Craciun de anul acesta ar fi Piata Victoriei si a explicat si de.

Gabriela Firea, despre afirmatiile premierului referitoare la targul din Piata Victoriei: Nu comentez. Maine e Ziua Nationala, imi canalizez gandul si energia catre cinstirea eroilor neamului nostru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu vrea sa comenteze afirmatiile premierului Mihai Tudose referitoare la organizarea unui targ de sarbatori in Piata Victoriei, preferand sa isi canalizeze gandul si energia catre cinstirea eroilor si identitatea nationala, in contextul zilei de 1 Decembrie.

Cred ca accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc, si nu pe cele care ne dezbina

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat ieri decizia de a organiza un targ de sarbatori in Piata Victoriei, afirmand ca accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc, si nu pe cele care ne dezbina.

Doi consilieri generali cer primarului Gabriela Firea sa renunte la decizia de a organiza in Piata Victoriei un targ de sarbatori

Roxana Wring si Ciprian Ciucu, consilieri generali din partea USR, respectiv PNL, cer primarului general, Gabriela Firea, sa renunte la decizia de a organiza in Piata Victoriei un targ de sarbatori. Nu este prima data cand s-au incercat astfel de tactici. Insa de data aceasta este pur si simplu scandalos ce face Gabriela Firea, spune Roxana Wring. Consider ca acesta decizie a primarului Firea este iresponsabila, ca primarul Firea si echipa ei sunt cu totii iresponsabili si le cer sa renunte la ideea de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei, spune Ciprian Ciucu.

Primaria Capitalei va cheltui peste 300.000 de lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit informatiilor publicate pana acum

Primaria Capitalei prin ARCUB va cheltui circa 300. 000 lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit unor anunturi de cumparare directa publicate pana in prezent pe site-ul de licitatii publice. Cererile de cumparare au fost postate pe 28 si 29 noiembrie, iar atribuirea s-a facut in aceeasi zi sau a doua zi. Este foarte posibil ca aceasta suma sa creasca dupa publicarea alor anunturi de atribuire.

Protestatarii anunta ca nu vor renunta la manifestatiile din fata Guvernului, unde va avea loc un targ de Craciun: NU plecam din Piata Victoriei!

Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei, care va avea loc chiar in perioada in care este foarte posibil sa fie organizate noi proteste. Detalii.

Protestatarii anunta ca nu vor renunta la manifestatiile din fata Guvernului, unde va avea loc un targ de Craciun: NU plecam din Piata Victoriei!

Primaria Capitalei a aprobat organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei, care va avea loc chiar in perioada in care este foarte posibil sa fie organizate noi proteste. Detalii.

Gabriela Firea: De la inceputul anului si pana in prezent avem peste 100.000 de masini vechi inmatriculate in capitala, cumva din nou rablele Europei au ajuns la noi

Dupa eliminarea timbrului de mediu, In Bucuresti au fost inmatriculate 100. 000 de masini vechi, iar rablele Europei au ajuns la noi, a declarat luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Edilul a declarat ca impreuna cu Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, cauta solutii pentru a pune stop acestui exod de rable deoarece ele nu afecteaza doar circulatia ci si starea noastra de sanatate, mediul ambiant, creaza poluare.

Protestele interzise, in decembrie, in Piata Victoriei

PMB anunta ca va organiza intre 5-17 decembrie, in Piata Victoriei, un targ de sarbatori, in conditiile in care legea organizarii adunarilor publice nu permite desfasurarea a doua manifestatii in acelasi loc. Protestatarii au anuntat ca nu pleaca din Piata Victoriei si nu renunta la manifestatii.

Cum raspunde Gabriela Firea acuzatiilor ca a inchis Piata Victoriei pentru proteste: Nu intentionam sa restrangem in vreun fel drepturile cetatenilor. Sa ne bucuram impreuna de luna decembrie - o luna a darurilor, prieteniei, bunavointei, solidaritatii s

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca prin organizarea unui nou targ de Craciun in Piata Victoriei nu vrea sa restranga in vreun fel drepturile cetatenilor sau sa intre in conflict cu cineva. In toate capitalele europene, spatiile publice se transforma, la sfarsitul anului, facand loc evenimentelor legate de Sarbatori sau pur si simplu devenind mai vesele, mai luminoase, mai prietenoase. Acelasi lucru ne-am propus si noi sa facem in Bucuresti, cu buna credinta si fara niciun fel de alte ganduri ascunse, a declarat primarul general.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )