Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul de Craciun din Piata Victoriei

B1 B1,
Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul de Craciun din Piata Victoriei

Desi apare in anuntul oficial ca va canta la Targul de Sarbatori - Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna va fi deschis in perioada 5 - 17 decembrie, in Piata Victoriei, Ovidiu. continuă pe B1

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante la targul de Craciun organizat in Piata Victoriei. Cum motiveaza

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei. Eu am cantat in Piata Constitutiei si in.

Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul din Piata Victoriei: Este piata celor care doresc sa se manifeste

Ovidiu Lipan Tandarica a anuntat, vineri, pe Facebook, ca refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei. Artistul a spus ca acest loc apartine celor care doresc sa se manifeste, relateaza News. ro.

Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul din Piata Victoriei: Este piata celor care doresc sa se manifeste

Ovidiu Lipan Tandarica a anuntat, vineri, pe Facebook, ca refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei. Artistul a spus ca acest loc apartine celor care doresc sa se manifeste.

Ovidiu Lipan Tandarica refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de Craciun

Anuntat printre artistii care vor urca pe scena Targului de Craciun organizat de Primaria Capitalei in Piata Victoriei din Bucuresti, acolo unde se desfasoara protestele, Ovidiu Lipan Tandarica.

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse pe 1 decembrie, la ora 19.10, de la Targul de Craciun din Piata Constitutiei

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse pe 1 decembrie, la ora 19. 10, de la Targul de Craciun din Piata Constitutiei, anunta Primaria Capitalei. Peste 3 milioane de beculete de tip LED vor impodobi orasul cu ocazia sarbatorilor de iarna, iar anul acesta traseul iluminatului festiv insumeaza peste 33 de kilometri si cuprinde 59 de locatii din Bucuresti. Tema iluminatului de sarbatori este axata pe figurine luminoase inspirate din traditiile romanesti: ie, clop, hora, motive traditionale romanesti.

Gabriela Firea, despre Targul de Craciun din Piata Victoriei si despre criticile premierului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca cea mai buna locatie in care sa aiba loc Targul de Craciun de anul acesta ar fi Piata Victoriei si a explicat si de.

S-au aprins luminitele de Craciun din Capitala: Trei milioane de beculete impodobesc Bucurestiul(VIDEO)

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Targul de Craciun din Piata Constitutiei. Cantareata Paula Seling si doi.

S-au aprins luminitele de Craciun din Capitala: Trei milioane de beculete impodobesc Bucurestiul(FOTO, VIDEO)

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Targul de Craciun din Piata Constitutiei. Cantareata Paula Seling si doi.

Alerta in Germania: Un dispozitiv exploziv a fost gasit la un Targ de Craciun din Postdam

Alerta in orasul german Potsdam. Politistii au descoperit un obiect suspect intr-un targ de Craciun din oras. Autoritatile au confirmat ca pachestul suspect contine substante explozive,.

Primaria Capitalei va cheltui peste 300.000 de lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit informatiilor publicate pana acum

Primaria Capitalei prin ARCUB va cheltui circa 300. 000 lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit unor anunturi de cumparare directa publicate pana in prezent pe site-ul de licitatii publice. Cererile de cumparare au fost postate pe 28 si 29 noiembrie, iar atribuirea s-a facut in aceeasi zi sau a doua zi. Este foarte posibil ca aceasta suma sa creasca dupa publicarea alor anunturi de atribuire.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )