Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lipsa specialistilor - cea mai mare problema a unui contractor general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lipsa specialistilor - cea mai mare problema a unui contractor general

Interviu cu Dan Octavian Georgescu, vicepresedinte-director general Romelectro *De la infiintare si pana astazi, Romelectro a derulat contracte de peste 3 miliarde dolari, din care 1,2 miliarde in pietele internationale . continuă pe Ziarul Bursa

Teaser video si noi detalii despre finalul Game of Thrones: Cea mai mare scena de lupta din istoria TV si o surpriza incredibila VIDEO

Ultimul sezon al serialului Game of Thrones va contine cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii, promite chiar actorul care il portretizeaza pe Regele Noptii, iar cel mai nou teaser video lansat de HBO ii da dreptate.

Avocatul Alice Draghici, discurs dur la adresa liberalilor: Ar fi cea mai mare nenorocire pentru PNL sa treaca motiunea de cenzura. Ce vreti cu tara asta? Habar nu aveti

Avocatul Alice Draghici s-a dezlantuit la adresa liberalilor, luni, la Sinteza Zilei, despre care spune ca nu isi doresc cu adevarat guvernarea, pentru ca nu ar sti ce sa faca si, mai mult, ca nu sunt.

Cum se explica fuga masiva din tara cu cea mai mare crestere economica din UE?

Banca Nationala a Romaniei BNR) confirma adancirea problemei demografice in 2017, anul in care Romania a inregistrat cel mai ridicat ritm de crestere din UE si din perioada post-criza 7%). Este anul in care a accelerat migratia, in special in randul.

Avalansa de soferi beti surprinsi de politisti in trafic. Cea mai mare alcoolemie o avea un tanar de 29 de ani

Patru conducatori auto s-au ales cu dosare penale in ultimele zile, dupa ce au fost opriti in trafic de oamenii legii, care au constatat ca acestia consumasera cantitati apreciabile de alcool.

Echipa de robotica a Colegiului National IM Clain din Blaj participa la cea mai mare competitie nationala a liceelor

Echipa de robotica a Colegiului National Inochentie Micu Clain Blaj a obtinut un grant in valoare de 5. 000 euro. in aproximativ cinci luni de zile, RUBIX trebuie sa conceapa si sa programeze un robot, cu care sa participe la o competitie la nivel national.

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TEI VEI ZBATE iN 2019?

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de provocari, zbateri, lu.

China vrea sa aiba cel mai mare aeroport din lume: cum va arata si cand va fi deschis

China este pregatita sa depaseasca Statele Unite ca cea mai mare piata a calatoriilor aeriene din lume pana in 2022 - si nu este de mirare ca nebunia constructiei aeroportului din tara continua spectaculos, scrie CNN.

Azi, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cea mai ieftina garnitura. Cum faci cel mai bun piure de cartofi si ce se adauga in preparat ca sa iasa pufos

Preparat banal si ieftin, piureul de cartofi cere indemanare la prepare. Cea mai populara garnitura care insoteste o friptura se gateste perfect dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Pentru gospodinele care nu doresc sa dea gres cu acest preparat, Roman a publicat pasii retetei in cea mai recenta lucrare a gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

INTERVIU Actrita Cristina Cepraga, premiu pentru cea mai buna interpretare la festivalul Aphrodite Shorts din Italia: Noi romnii avem de luptat cu ideile preconcepute ale italienilor pentru a ne putea afirma profesional

Actrita romanca Cristina Cepraga, stabilita in Italia de 15 ani, a primit pe 4 decembrie premiul pentru cea mai buna interpretare pentru rolul Fatima in cadrul Festivalului Aphrodite Shorts, un concurs pentru filme de scurt metraj care trateaza tema femeii. Ea este protagonista, dar si regizorul filmului Destinul - o drama sociala inspirata din viata reala din Italia. Dupa decernarea premiilor, Hotnews. ro a stat de vorba cu Cristina Cepraga, pentru a afla cum e sa faci cariera artistica de succes in Italia si ce planuri de viitor are.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2579 seconds )