Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lista completa a castigatorilor Premiilor Emmy!

ADPM ADPM,
Lista completa a castigatorilor Premiilor Emmy!

Luni seara, la Nokia Theatre din Los Angeles, s-a desfasurat editia cu numarul 66 a Premiilor Emmy, care nu a fost lipsita de surprize. Serialul Breaking Bad a castigat duelul cu True Detective pentru cel mai bun serial drama, in vreme ce Julia Louis-Dreyfuss a castigat al cincilea Emmy din cariera, de data aceasta pentru rolul din Veep. continuă pe ADPM

Breaking Bad, vedeta galei premiilor Emmy. LISTA COMPLETA a premiilor la Oscarurile televiziunii

La Los Angeles s-a incheiat, cu putin timp in urma, gala premiilor Emmy, cele mai prestigioase din lumea televiziunii. Seriale de renume, ca Game of Thrones, True Detective Breaking Bad sau Sherlock si-au.

VIDEO Lista premiilor Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale

Serialele TV Modern Family si Breaking Bad s-au numarat printre marii castigatori din acest an la gala premiilor Emmy, Oscarurile televiziunii americane, decernate luni la Los Angeles, noteaza Mediafax.

FOTO Rosu pe covorul rosu: Vedetele au stralucit la gala premiilor Emmy

Cea de-a 66-a editie a premiilor Emmy, care s-a desfasurat noaptea trecuta la Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria televiziunii si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze cele mai frumoase si sofisticate tinute.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Urzeala tronurilor, marele perdant. Lista completa a castigatorilor

Breaking Bad a fost desemnat Cel mai bun serial-drama, in timp ce Modern Family s-a impus la categoria Cel mai bun serial de comedie in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Lista completa la Oscarurile televiziunii

Drama Breaking Bad si comedia Modern Family au fost votate cele mai bune seriale la Premiile Emmy 2014. Productia Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )