Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lista se restrange in scandalul acoperitilor din PSD. Ecaterina Andronescu: Nu sunt eu, nu e o doamna. Mihai Tudose: Nu sunt asa ceva, eu sunt soldat (VIDEO)

B1 B1,
Lista se restrange in scandalul acoperitilor din PSD. Ecaterina Andronescu: Nu sunt eu, nu e o doamna. Mihai Tudose: Nu sunt asa ceva, eu sunt soldat (VIDEO)

Lista ofiterilor acoperiti din sanul Partidului Social-Democrat se restrange, in contextul in care doi dintre vicepresedintii PSD, Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, au negat. continuă pe B1

Lista se restrange in scandalul acoperitilor din PSD. Ecaterina Andronescu: Nu sunt eu, nu e vorba de o femeie. Mihai Tudose: Eu nu sunt asa ceva, eu sunt soldat.

Lista ofiterilor acoperiti din sanul Partidului Social-Democrat se restrange, in contextul in care doi dintre vicepresedintii PSD, Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, au negat.

Victor Ponta, in scandalul acoperitilor din PSD: Nu Valeriu Zgonea este cel la care ma refer. E un vicepresedinte, fost ministru

Dupa ce a aruncat in aer conducerea PSD cu declaratiile sale, Victor Ponta a revenit cu precizari. Fostul premier a anuntat ca nu se refera la Valeriu Zgonea cand vorbeste de acoperitii din.

Volkswagen va plati zece miliarde de dolari ca daune in scandalul noxelor din SUA

Grupul german Volkswagen a rezervat o suma de cel putin zece miliarde de dolari pentru a rezolva plangerile civile din SUA.

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD: Este vicepresedinte si a fost ministru. Cine sunt politicienii care indeplinesc aceste criterii

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid. Vicepresedintele PSD si fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, a declarat, sambata, pentru News. ro, ca nu se simte vizat de postarea lui Victor Ponta privind ofiterii acoperiti.

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )