Libnet.ro
UNICEF

23:15

LIVE ACS Poli Timisoara - Viitorul (21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE ACS Poli Timisoara - Viitorul (21:00)

Liga 1 Betano continua, vineri, cu prima partida a etapei cu numarul 6, meciul dintre ACS Poli Timisoara si campioana Viitorul Constanta, echipa care i-a transferat in aceasta saptamana la Steaua pe Dragos Nedelcu si Romario Benzar, doi dintre jucatorii de baza. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei). continuă pe Online Sport

LIVE ACS Poli Timisoara - Viitorul 0-0

Liga 1 Betano continua, vineri, cu prima partida a etapei cu numarul 6, meciul dintre ACS Poli Timisoara si campioana Viitorul Constanta, echipa care i-a transferat in aceasta saptamana la Steaua pe Dragos Nedelcu si Romario Benzar, doi dintre jucatorii de baza. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei).

Asa am trait ACS Poli Timisoara - Viitorul 0-0

Liga 1 Betano a continuat, vineri, cu prima partida a etapei cu numarul 6, meciul dintre ACS Poli Timisoara si campioana Viitorul Constanta, echipa care i-a transferat in aceasta saptamana la Steaua pe Dragos Nedelcu si Romario Benzar, doi dintre jucatorii de baza. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei).

Cote interesante pentru ACS Poli Timisoara - Viitorul

Vedeti in aceasta pagina cotele partidei ACS Poli Timisoara - Viitorul de vineri seara, meci care deschide etapa a 6-a din Liga 1.

Fotbal cu pipeta oferit de ACS Poli Timisoara si Viitorul

Etapa a 6-a din Liga 1 Betano a debutat, vineri seara, cu duelul dintre ACS Poli Timisoara si campioana Viitorul Constanta, un meci de un nivel extrem de scazut si incheiat la egalitate, scor 0-0.

LIVE Botosani - ACS Poli Timisoara

Liga 1 Betano continua marti cu prima etapa intermediara din acest sezon. De la 16:45, in aceasta pagina, transmitem live text meciul dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara.

LIVE Botosani - ACS Poli Timisoara 1-0

Liga 1 Betano continua marti cu prima etapa intermediara din acest sezon. De la 16:45, in aceasta pagina, transmitem live text meciul dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara.

ACS Poli Timisoara i-a reziliat contractul lui Bud

Transferat in urma cu doar 40 de zile liber de contract dupa despartirea de CFR Cluj, atacantul Cristi Bud a solicitat plecarea de la Timisoara.

Botosani ramane liderul surpriza al Ligii 1. Victorie in fata lui ACS Poli Timisoara

FC Botosani pastreaza locul de lider in Liga 1 dupa ce a invins cu 1-0 pe Poli Timisoara, in etapa a 5-a. Fulop a fost singurul marcator al meciului, el a inscris in minutul 29, din.

Botosani, a patra victorie consecutiva in Liga 1

Liga 1 Betano a continuat marti cu prima etapa intermediara din acest sezon. De la 16:45, in aceasta pagina, am transmis live text meciul dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara.

Ionut Popa dupa ratarea lui Ciucur: Mi-am facut cruce cu limba in gura

Alexandru Ciucur a ratat incredibil pentru ACS Poli Timisoara o ocazie rarisima in finalul meciului cu Viitorul, sansa de gol care l-a determinat pe antrenorul Ionut Popa sa-si faca cruce la marginea terenului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )