Libnet.ro
UNICEF

21:45

LIVE Champions League (Playoff): Steaua-Manchester City 0-5. Doua penalty-uri ratate de Aguero si un hattrick

Online Sport Online Sport,
LIVE Champions League (Playoff): Steaua-Manchester City 0-5. Doua penalty-uri ratate de Aguero si un hattrick

Urmariti live text in aceasta pagina marti seara de la 21:45 prima mansa a duelului dintre Steaua-Manchester City din barajul pentru grupele Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Un italian arbitreaza Steaua-Manchester City

UEFA a anuntat, duminica, numele arbitrului care va conduce la centru meciul Steaua-Manchester City programat marti seara de la 21:45 pe Arena Nationala in playoff-ul Ligii Campionilor.

UEFA a facut anuntul: Meciul Steaua - Manchester City, arbitrat de un italian

UEFA a anuntat ca meciul Steaua - Manchester City va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato, care va sta pe centru si va fi ajutat la margini de Riccardo Di Fiore si Lorenzo Manganelii. Carmine Russo si Paolo.

Bataie pe bilete, bucuria bisnitarilor: la ce pret a ajuns un tichet la peluze pentru meciul Steaua Manchester City

Infometati dupa fotbal de calitate, avand in vedere nivelul slab al Ligii I, fanii s-au calcat in picioare pentru a prinde un tichet la Steaua Manchester City marti, ora 21. 45, Pro TV, Dolce Sport), in turul play-off-ului Ligii Campionilor.

Steaua-Manchester City, avancronica si echipe probabile (LIVE, 21:45)

Steaua si Manchester City se infrunta, marti seara de la 21:45, pentru prima data in istorie intr-o partida care conteaza pentru prima mansa a barajului de accedere in grupele Ligii Campionilor. Desi la prima vedere arata ca un duel dezechilibrat, Steaua poate profita de inceputul ezitant de sezon pe care il are Manchester City.

Avancronica meciului Steaua-Manchester City

Steaua si Manchester City se infrunta, marti seara de la 21:45, pentru prima data in istorie intr-o partida care conteaza pentru prima mansa a barajului de accedere in grupele Ligii Campionilor. Desi la prima vedere arata ca un duel dezechilibrat, Steaua poate profita de inceputul ezitant de sezon pe care il are Manchester City.

LIVETEXT Steaua - Manchester City 0-0, Nita apara penalty-ul batut de Aguero! (min 9)

Steaua joaca in aceasta seara de la 21. 45 la Bucuresti meciul tur al confruntarii cu Manchester City, dubla decisiva pentru intrarea in grupele Champions League. Cu un Nicusor Stanciu in varf de forma, trupa lui Reghecampf spera intr-o mica minune in fata unui City inca eterogen dupa desantul lui Pep Guardiola. Urmareste LIVETEXT meciul pe HotNews. ro de la 21. Nita a aparat fantastic sutul plasat al lui Kun Aguero, iar Nolito, la recuperare, a tras in transversala. Asta e STeaua europeana: valoare + sansa.

LIVETEXT Steaua - Manchester City 0-3, goluri David Silva, Aguero si Nolito (repriza 2). Lovely football by Pep

Steaua joaca in aceasta seara de la 21. 45 la Bucuresti meciul tur al confruntarii cu Manchester City, dubla decisiva pentru intrarea in grupele Champions League. Cu un Nicusor Stanciu in varf de forma, trupa lui Reghecampf spera intr-o mica minune in fata unui City inca eterogen dupa desantul lui Pep Guardiola. Urmareste LIVETEXT meciul pe HotNews. ro de la 21. Gol Nolito, dupa pasa superba a lui De Bruyne. Piece of cake pentru cetateni, incepem sa tremuram de rusine.

LIVETEXT Steaua - Manchester City 0-4, goluri David Silva, Aguero si Nolito (repriza 2). Lovely football by Pep

Steaua joaca in aceasta seara de la 21. 45 la Bucuresti meciul tur al confruntarii cu Manchester City, dubla decisiva pentru intrarea in grupele Champions League. Cu un Nicusor Stanciu in varf de forma, trupa lui Reghecampf spera intr-o mica minune in fata unui City inca eterogen dupa desantul lui Pep Guardiola. Urmareste LIVETEXT meciul pe HotNews. ro de la 21. Gol Aguero. Era doar o chestiune de timp. Sut imparabil la coltul lung, toata apararea e ko, Nita e parasit de colegi.

Champions League: Steaua - Manchester City 0-5, goluri David Silva, Nolito si tripla Aguero. Lovely football by Pep

Steaua ramane cu o singura amintire placuta dupa dezastruosul 0-5 cu Manchester City din aceasta seara: e martor viu al nasterii unei noi mari echipe a lui Pep Guardiola, dupa Barca si Bayern. Steaua a avut doi jucatori si jumatate pe teren formidabilul portar Nita, motoreta Adi Popa si Nicusor Stanciu), prea putin pentru o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Guardiola a asamblat rapid o masinarie de fotbal din banii seicilor si a scos untul din stelisti de la primul a ultimul minut de joc. O mentiune speciala pentru un profesionist urias al fotbalului: Kun Aguero, vedeta lui Pep, care a alergat ca un nebun dupa minge pana in minutul 90 dupa ce marcase deja trei goluri, totul pentru a compensa cele doua penalty-uri ratate.

FINAL Steaua - Manchester City 0-5, goluri David Silva, Nolito si tripla Aguero. Lovely football by Pep

Steaua ramane cu o singura amintire placuta dupa dezastruosul 0-5 cu Manchester City din aceasta seara: e martor viu al nasterii unei noi mari echipe a lui Pep Guardiola, dupa Barca si Bayern. Steaua a avut doi jucatori si jumatate pe teren formidabilul portar Nita, motoreta Adi Popa si Nicusor Stanciu), prea putin pentru o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Guardiola a asamblat rapid o masinarie de fotbal din banii seicilor si a scos untul din stelisti de la primul a ultimul minut de joc. O mentiune speciala pentru un profesionist urias al fotbalului: Kun Aguero, vedeta lui Pep, care a alergat ca un nebun dupa minge pana in minutul 90 dupa ce marcase deja trei goluri, totul pentru a compensa cele doua penalty-uri ratate. ---------------FINAL: Steaua - City 0-5. Finalul unui mare spectacol, stelistii au fost spectatori la nasterea unei noi mari echipe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3304 seconds )