Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE CSU Craiova - AC Milan (21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE CSU Craiova - AC Milan (21:00)

Meci de foc pentru olteni la revenirea in Europa dupa 17 ani. Marele AC Milan a venit in Romania pentru confruntarea de la Severin, meci care va fi live text in aceasta pagina dupa ora 21:00. continuă pe Online Sport

LIVE CSU Craiova - AC Milan (21:00). Olteni anti CSU printre suporterii milanezi (Video)

Meci de foc pentru olteni la revenirea in Europa dupa 17 ani. Marele AC Milan a venit in Romania pentru confruntarea de la Severin, meci care va fi live text in aceasta pagina dupa ora 21:00.

LIVE CSU Craiova - AC Milan 0-1. Video cu golul Milanului

Meci de foc pentru olteni la revenirea in Europa dupa 17 ani. Marele AC Milan a venit in Romania pentru confruntarea de la Severin, meci care va fi live text in aceasta pagina dupa ora 21:00.

Asa am trait: CSU Craiova - AC Milan 0-1. Video cu golul Milanului

Meci de foc pentru olteni la revenirea in Europa dupa 17 ani. Marele AC Milan a venit in Romania pentru confruntarea de la Severin, meci care a fost live text in aceasta pagina dupa ora 21:00.

CSU Craiova vs AC Milan se vede pana la urma si la tv

Mansa tur a disputei dintre CSU Craiova si AC Milan va putea fi vazuta la tv si in Romania, Digisport 1 urmand sa transmita in direct meciul de la Severin. Partida din turul trei preliminar al Europa League va avea loc joi, 27 iulie, de la ora 21:00.

Si totusi, CSU Craiova -AC Milan se vede la televizor. Cine a achizitionat drepturile pentru meciul anului de la Severin

Cel mai asteptat meci din aceasta vara, la nivelul echipelor de club, cel dintre CSU Craiova si AC Milan se va transmite la televizor.

CSU Craiova AC Milan: diavolul se intoarce in Romania dupa 41 de ani

In turul trei preliminar al Ligii Campionilor, CSU Craiova joaca in aceasta seara cu AC Milan, partida programata de la ora 21. 00, in direct pe DigiSport 1.

Forte de ordine sporite pentru confruntarea dintre CSU Craiova si AC Milan

Masuri speciale de ordine publica la Drobeta Turnu Severin, avand in vedere ca pe stadionul municipal vor participa peste 16. 000 de persoane la confruntarea dintre CSU Craiova si AC Milan. Efective sporite de IPJ Mehedinti sunt in strada.

CSU Craiova AC Milan va fi televizat in Romania

Meciul dintre CS Universitatea Craiova si AC Milan va fi pana la urma televizat si in Romania, dupa ce intr-o prima faza nicio televiziune de la noi nu se aratase dornica sa achite pretul cerut de olteni.

LIVE Voluntari - Astra (21:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, luni seara de la 21:00, ultimul meci al etapei a 2-a din Liga 1 Betano: FC Voluntari - Astra Giurgiu.

LIVE Viitorul - APOEL (21:00)

Urmariti live text in aceasta pagina de la ora 21:00 meciul pe care campioana Viitorul Constanta il sustine pe teren propriu contra echipei cipriote APOEL Nicosia in turul 3 preliminar al Champions League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )