Libnet.ro
UNICEF

18:30

LIVE Roland Garros: Scapa Halep si de Radwanska?

Online Sport Online Sport,
LIVE Roland Garros: Scapa Halep si de Radwanska?

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, a ramas principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza joaca la aceasta ora cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial, care a castigat primul set. In cazul unei eliminari a polonezei, Simona Halep ar ramane principala favorita de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, ramasese principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza a jucatvineri la pranz, in deschiderea zilei pe arena centrala, cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial si a pierdut surprinzator in doua seturi.

LIVE Roland Garros: Serena Williams, condusa. Scapa Halep de ea?

Serena Williams a jucatin turul 2 la Roland Garros, iar americanca este condusa cu un set de Garbine Muguruza.

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

Live scor Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea joaca acum in primul tur

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, 26 WTA, joaca in primul tur la Roland Garros, meciurile romancelor incepand la aceeasi ora. Halep evolueaza impotriva rusoaicei Alysa Kleibanova, 87 WTA, iar .

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2 (dupa ora 17:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Carstea vor evolua joi in turul doi

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Carstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Sapte meciuri cu romani azi la Roland Garros. Simona Halep incheie ziua

Zi agitata azi la Roland Garros pentru romani, fie ca sunt ei jucatori sau simpli suporteri. Nu mai putin de 7 meciuri in care sunt implicati compatrioti de-ai nostri sunt programate azi, in ziua a cincea a competitiei.

Simona Halep merge categoric in turul 2 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat marti in turul 2 la Roland Garros intr-o maniera categorica, in fata Alysei Kleybanova Rusia), 6-0 6-2. Joi, Halep o intalneste pe Heather Watson in turul 2, live pe onlinesport. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )