Libnet.ro
UNICEF

09:15

Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului

Online Sport Online Sport,
Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, ramasese principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza a jucatvineri la pranz, in deschiderea zilei pe arena centrala, cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial si a pierdut surprinzator in doua seturi. continuă pe Online Sport

Na Li eliminata in primul tur la Roland Garros. Halep devine favorita trei la castigarea turneului

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Na Li, eliminata de la Roland Garros. Halep devine a treia favorita!

Na Li, cap de serie numarul 2, a fost eliminata in primul tur, la Roland Garros, de frantuzoaica Kristina Mladenovici, locul 103 WTA. Eliminarea jucatoarei din China este cu atat mai surprizatoare cu cat ea castiga turneul parizian in 2011.

Prima bomba pe tabloul feminin: Na Li eliminata, Halep devine favorita 3 la Roland Garros

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Agnieszka Radwanska, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in turneu

Simona Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in cursa pentru titlu la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce poloneza Agnieszka Radwanska a fost eliminata surprinzator.

Roland Garros: Agnieska Radwanska, eliminata de Ajla Tomljanovic - Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei

Ajla Tomljanovic din Croatia) a reusit surpriza zilei la Roland Garros, numarul 72 in clasamentul WTA eliminand-o pe Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul trei. In acest moment, dupa ce jucatoarea din Polonia a parasit competitia, Simona Halep a devenit favorita numarul unu a turneului de Grand Slam.

Simona Halep devine favorita la Roland Garros, dupa eliminarea polonezei Radwanska

Romanca Simona Halep, locul 4 WTA, a devenit cea mai bine clasata jucatoare din cadrul turneului de la Roland Garros, dupa ce poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, a fost eliminata, vineri, in turul 3.

LIVE Roland Garros: Scapa Halep si de Radwanska?

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, a ramas principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza joaca la aceasta ora cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial, care a castigat primul set. In cazul unei eliminari a polonezei, Simona Halep ar ramane principala favorita de la Roland Garros.

Cutremur la Roland Garros: Serena Williams eliminata, Halep favorita la castigarea turneului

Surpriza de proportii colosale in turneul feminin de la Roland Garros, unde principala favorita si detinatoarea titlului, Serena Williams, a fost invinsa in turul doi de Gabrine Muguruza, o iberica nascuta la Caracas Venezuela). Totul la o zi dupa ce a doua favorita, Na Li, fusese eliminata de asemenea.

Serena Williams, detinatoarea titlului la Roland Garros, eliminata in turul doi! Ce se intampla cu Halep

Serena Williams a avut parte de o eliminare soc in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros. Principala favorita si detinatoarea trofeului a fost invinsa de .

Radwanska, eliminata. Halep a ramas jucatoarea cea mai bine clasata la Roland Garros

Jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a fost eliminata, vineri, in turul 3 al turneului de la Roland Garros, astfel ca Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in competitie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )