Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE IK Savehof - HCM Constanta

Online Sport Online Sport,
LIVE IK Savehof - HCM Constanta

Onlinesport. ro transmite in direct, joi seara de la ora 20, debutul campioanei HCM Constanta in Grupa B a Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

HCM Constanta incepe o noua aventura in grupele Ligii Campionilor

Parcursul campioanei Romaniei HCM Constanta in grupele Ligii Campionilor incepe in acest sezon la Goteborg in fata formatiei suedeze IK Savehof.

HCM Constanta, in asteptarea debutului in Liga Campionilor.

Campioana Romaniei va evolua, joi, in Suedia, in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor LC), sezonul 2012-2013. Asteptarea a luat sfarsit. Campioana Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, va incepe o noua aventura in cea mai puternica intrecere a handbalului continental de club, Liga Campionilor. Joi, in Suedia, gruparea de pe litoral va evolua impotriva formatiei suedeze IK Savehof, chiar in fieful acesteia. Se poate spune ca HCM a fost norocoasa la stabilirea programului, Toma si .

Steaua - Rapid, azi LIVE de la 20:30. Echipele probabile

Steaua si Rapid se vor intalni, de la ora 20:30, in primul derby bucurestean al acestui sezon, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro.

LIVE Marele Premiu din Singapore - Cum arata grila de start

Onlinesport. ro transmite in direct de la ora 15 Marele Premiu din Singapore, a 14-a cursa a sezonului 2012. Lewis Hamilton porneste din pole position.

Becali anunta primele tinte pentru perioada de transferuri

Gigi Becali a comentat informatiile publicate luni de Onlinesport. ro despre campania de achizitii pe care Steaua o pregateste.

LIVE Cupa Romaniei. Dinamo-Sibiu 2-1. Urmeaza Petrolul-Maciuca (21:30)

Ultimele doua meciuri ale zilei din cadrul saisprezecimilor Cupei Romaniei sunt in direct la Onlinesport. Dinamo intalneste Vointa Sibiu, iar Petrolul Ploiesti pe Damila Maciuca.

Viitorul a inecat Iasiul la Constanta

Viitorul Constanta a castigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu CSMS Iasi, un meci dominat aproape integral de echipa lui Gheorghe Hagi. Nicolae Dica a marcat singurul gol al partidei, in finalul primei reprize.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )