Libnet.ro
UNICEF

10:45

LIVE Simona Halep isi afla astazi adversarele de la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep isi afla astazi adversarele de la Indian Wells

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep isi afla astazi adversarele de la Indian Wells (0:00)

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele, in tragerea la sorti care va incepe la miezul noptii ora 0:00 inRomania).

Simona Halep isi afla azi adversara de la Indian Wells. Romanca poate juca ori cu Maria Sarapova ori cu Serena Williams

Simona Halep, locul 3 in ierarhia WTA, este cap de serie numarul 3 in puternicul turneu de la Indian Wells, care se va desfasura in perioada 9-22 martie.

Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA. Urcare importanta pentru Alexandra Dulgheru

WTA a dat publicitatii, luni, varianta actualizata a clasamentul mondial, una in care Simona Halep isi pastreaza pozitia a treia.

Tenis Indian Wells: Halep, a treia favorita. Cand isi afla adversara din primul tur

Simona Halep este a treia favorita a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells SUA), unde va evolua in urmatoarele doua saptamani. Lista capilor de serie precede lansarea tabloului principal.

Simona Halep, sportiva lunii februarie in ancheta Sky Sports

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata sportiva lunii februarie de participantii la o ancheta initiata de postul Sky Sports, romanca fiind preferata de 88 la suta dintre cei care au votat pe site-ul televiziunii britanice, potrivit Mediafax. Simona Halep le-a devansat in aceasta ancheta pe Charlotte Edwards cricket), Katerina Johnson-Thompson heptatlon), Lydia Ko golf), Samantha Murray pentatlon modern) si Lizzy Yarnold skeleton).

Simona Halep a fost desemnata jucatoarea de tenis a lunii februarie, in urma unui sondaj facut pe site-ul WTA

Simona Halep a fost desemnata jucatoarea de tenis a lunii februarie, in urma unui sondaj facut pe site-ul oficial al WTA. Castigatoare a ultimei editii a turneului Premier 5 de la Dubai, Halep a obtinut 73 la.

Simona Halep, SPORTIVA LUNII la Sky Sports

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata sportiva lunii februarie de participantii la o ancheta initiata de postul Sky Sports, romanca fiind preferata de 88 la suta dintre cei care au vota.

FOTO Simona Halep schimba culoarea. La turneele din SUA se va imbraca altfel

Simona Halep a decis sa schimbe culoarea echipamentului de joc, dupa ce la turneele din 2015 a apelat la fusta si maieu violet.

WTA: Alexandra Dulgheru, salt de 22 de locuri - Simona Halep se mentine pe 3

Dupa ce a disputat finala turneului de la Kuala Lumpur, Alexandra Dulgheru a inregistrat o urcare de 22 de pozitii in ierarhia WTA, ajungand pana pe locul 72 in lume. Simona Halep se mentine pe locul trei, fiind devansata doar de Maria Sharapova 2) si Serena Williams 1).

Simona Halep, jucatoarea lunii februarie intr-un sondaj WTA

Jucatoarea Simona Halep a fost votata de fanii tenisului din intreaga lume cea mai valoroasa jucatoare a lunii februarie, a anuntat vineri WTA pe site-ul oficial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )