Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep a fost desemnata jucatoarea de tenis a lunii februarie, in urma unui sondaj facut pe site-ul WTA

B1 B1,
Simona Halep a fost desemnata jucatoarea de tenis a lunii februarie, in urma unui sondaj facut pe site-ul WTA

Simona Halep a fost desemnata jucatoarea de tenis a lunii februarie, in urma unui sondaj facut pe site-ul oficial al WTA. Castigatoare a ultimei editii a turneului Premier 5 de la Dubai, Halep a obtinut 73 la. continuă pe B1

Sky Sports: Simona Halep, nominalizata pentru titlul de sportiva lunii februarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA , a fost nominalizata de postul britanic Sky Sports pentru titlul de sportiva lunii februarie. Alegerea castigatorului se face prin vot pe site-ul postului britanic.

Simona Halep, jucatoarea lunii februarie - Numarul trei mondial a castigat si titlul de lovitura lunii

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a ultimei editii a turneului Premier 5 de la Dubai, a fost desemnata jucatoarea de tenis a lunii februarie, intr-o ancheta desfasurata pe site-ul oficial al WTA.

Simona Halep, jucatoarea lunii februarie intr-un sondaj WTA

Jucatoarea Simona Halep a fost votata de fanii tenisului din intreaga lume cea mai valoroasa jucatoare a lunii februarie, a anuntat vineri WTA pe site-ul oficial.

CUPA DAVIS: Andrei Pavel o asteapta pe Simona Halep la Sibiu. Ce raspuns a oferit jucatoarea

Andrei Pavel, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, a declarat ca s-ar bucura sa o vada si pe Simona Halep in tribunele Salii Sporturilor Transilvania din Sibiu la meciul cu Israel de la finalul acestei saptamani.

Baiatul lui Teia Sponte vorbeste despre relatia cu Simona Halep

Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte - partenerul lui Gigi Becali de la Steaua, a vorbit in premiera despre relatia despre care se spune ca o are cu jucatoarea de tenis Simona Halep.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite in luna februarie in circuitul WTA - Simona Halep, printre nominalizate

Site-ul wtatennis. com a publicat cele mai frumoase lovituri reusite in circuitul WTA in luna februarie. Simona Halep se afla si ea printre nominalizate, alaturi de Ekaterina Makarova, Agnieszka Radwanska, Alize Cornet si Victoria Azarenka.

Simona Halep scapa de Kvitova la Indian Wells

Petra Kvitova a anuntat joi ca nu va participa la Indian Wells, ceea ce o favorizeaza pe Simona Halep. Jucatoarea din Romania isi poate pastra locul 3 WTA, chiar daca nu va avea un traseu remarcabil pe suprafata dura din California.

Simona Halep, JIGNITA in presa italiana. Ce s-a scris despre romanca

Simona Halep a avut parte de o surpriza neplacuta in presa italiana. Una dintre cele mai cunoscute publicatii specializate in tenis are o reactie surprinzatoare fata de Simona Halep. Simona Halep.

Simona Halep merge la Indian Wells

Simona Halep va participa la Indian Wells, fiind refacuta dupa mica accidentare suferita pe durata turneului castigat la Dubai.

Simona Halep merge la Indian Wells

Simona Halep va participa la Indian Wells, fiind refacuta dupa mica accidentare suferita pe durata turneului castigat la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )