Libnet.ro
UNICEF

16:15

LIVE Simona Halep joaca la simplu la Toronto

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep joaca la simplu la Toronto

Simona Halep joaca acum primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Detalii in timp real, mai jos. Puteti comenta meciul aici, pe forum. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto

Simona Halep joaca acum primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Detalii in timp real, mai jos.

AZI LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi, dupa ora 20:00, primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Cupa lui Roger.

Simona Halep merge in optimi la Toronto

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in optimile de finala de laturneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Ea a invins-o fara mari probleme pe Jelena Jankovic, in doua seturi, aratand un tenis solid, fara greseli si fara frica. Halep va juca joi in optimi, la o ora ce se va afla joi dimineata. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

Irina Begu a fost eliminata in primul tur la Toronto. Simona Halep joaca astazi

Irina Begu, numarul 30 WTA, a parasit turneul de la Toronto, chiar dupa primul tur, fiind invinsa de o jucatoare mult mai slab clasata.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, anunta Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, la care este cap de serie numarul 2 pe tabloul pricipal de simplu. Ea este califcata direct in turul al doilea, faza in care va juca impotriva invingatoarei dintre Jelena Jankovici si Caroline Garcia.

Simona Halep, esec la Toronto

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii.

Simona Halep incepe la Toronto diseara cu meciul de dublu

Simona Halep va debuta la turneul Rogers Cup de la Toronto cu meciul de dublu, diseara dupa ora 0:00 a Romaniei.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Rogers Cup

Simona Halep si-a aflat, marti seara,adversara din Turul 2 de la turneul canadian Rogers Cup de la Toronto, din meciul Jankovic - Garcia. Meciul dintre Halep si Jankovic este programat miercuri si va live text pe onlinesport. ro .

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto, la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, despre turneul de la Toronto: Nu am obiective. Vreau doar sa obtin calificarea la Singapore in acest an

Simona Halep a declarat ca nu are niciun obiectiv pentru sezonul nord-american pe suprafata rapida pe care il va incepe in aceasta saptamana la Toronto. Nu am obiective, nu am asteptari de la mine, vreau.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )