Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep, despre turneul de la Toronto: Nu am obiective. Vreau doar sa obtin calificarea la Singapore in acest an

B1 B1,
Simona Halep, despre turneul de la Toronto: Nu am obiective. Vreau doar sa obtin calificarea la Singapore in acest an

Simona Halep a declarat ca nu are niciun obiectiv pentru sezonul nord-american pe suprafata rapida pe care il va incepe in aceasta saptamana la Toronto. Nu am obiective, nu am asteptari de la mine, vreau. continuă pe B1

Simona Halep, despre sezonul de hard: Nu am obiective, vreau doar sa ma calific la Singapore

Intr-un interviu pentru site-ul oficial al WTA, Simona Halep a precizat care sunt asteptarile de la sezonul de hard nord-american. Nu am obiective, vreau doar sa ma calific la Singapore n. r. locul unde se va desfasura Turneul Campionilor). Aflata pe numarul trei mondial, Simona va debuta miercuri la turneul de la Toronto.

Simona Halep incepe la Toronto diseara cu meciul de dublu

Simona Halep va debuta la turneul Rogers Cup de la Toronto cu meciul de dublu, diseara dupa ora 0:00 a Romaniei.

Simona Halep, esec la Toronto

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, anunta Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, la care este cap de serie numarul 2 pe tabloul pricipal de simplu. Ea este califcata direct in turul al doilea, faza in care va juca impotriva invingatoarei dintre Jelena Jankovici si Caroline Garcia.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto, la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Simona Halep a deschis luni bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, informeaza Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers.

VIDEO Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, scrie.

Simona Halep, reactie SURPRINZATOARE: Nu am obiective, nu am asteptari de la mine! Ce se intampla in SUA

Simona Halep, locul 3 WTA, a spus ca nu si-a stabilit obiective pentru sezonul de hard din SUA si ca nu mai are asteptari de la ea. Nu este interesata de clasamentul mondial, insa urmareste doar sa-si asigure calificarea la Turneul Campioanelor.

Maria Sarapova s-a retras de la Toronto, Simona Halep are o sansa de a castiga turneul

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams si Simona Halep.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numarul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3059 seconds )