Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (azi, dupa 15:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (azi, dupa 15:30)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 15:30, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (azi, dupa 16:00)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (luni, 15:30)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ira 15:30, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial).

GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a jucatluni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

LIVE Simona Halep isi afla adversara din sferturi (dupa ora 20:00)

Simona Halep isi afla luni seara adversara de marti din sferturile de finala de la Roland Garros, in meciul dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova. Partida este live pe onlinesport. ro dupa ora 20:00, mai jos.

LIVE Simona Halep isi afla adversara din sferturi

Simona Halep isi afla luni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in meciul dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova. Live, mai jos.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (sambata, cu Maria-Teresa Torro-Flor)

Simona Halep joaca sambata in turul 3 16-imi de finala) la Roland Garros, contra jucatoarei Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 5 WTA). Meciul este live text pe onlinesport. ro, iar ora o vom anunta vineri seara cand se face publica la Openul Frantei.

LIVETEXT Simona Halep se lupta pentru optimi, la Roland Garros, cu Maria Teresa Torro-Flor

De la ora 12. 10, Simona Halep joaca pe terenul 2 de la Roland Garros, pentru un loc in optimi. Romanca a devenit prima favorita la castigarea turneului, dupa ce Serena Williams, Na Li si Agnieszka Radwanska au fost, rand pe rand, eliminate.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in optimi la Roland Garros. increderea, la cote tot mai mari

Simona Halep s-a calificat, sambata, in premiera, in optimile de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului. Romanca este in acest moment cel mai bine clasata jucatoare din topul mondial care a mai ramas in cursa pentru titlul de la Openul Francez.

Halep-Stephens, optimi la Roland Garros. De ce urmeaza cel mai greu meci al Simonei, pana acum, pe zgura franceza: cifre si statistici

In premiera in optimile de la Roland Garros, Simona Halep 22 de ani, locul 4 WTA) intalneste, luni dupa-amiaza, prima jucatoare de Top 20 mondial pe zgura Openului francez: Sloane Stephens 21 de ani, locul 19 WTA). Americanca are avantajul intalnirilor directe 2-1) si rezultate mai bune in turneele de Mare Slem.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )