Libnet.ro
UNICEF

20:46

LIVE-TEXT ALEGERI SUA. Mitt Romney castiga West Virginia si Indiana si conduce cu 24 - 3 electori

Antena3 Antena3,
LIVE-TEXT ALEGERI SUA. Mitt Romney castiga West Virginia si Indiana si conduce cu 24 - 3 electori

Peste 200 de milioane de americani au fost chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american. continuă pe Antena3

Alegeri SUA: Mitt Romney a votat, alaturi de sotia sa, in Massachusetts

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, marti, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont, din statul Massachusetts, scrie CNN. Republicanul a plecat apoi spre avionul sau de.

ALEGERI SUA. Mitt Romney, discursul dupa aflarea rezultatelor: Le multumesc celor care au fost mereu alaturi de mine. Voi adresa o rugaciune pentru Barack Obama

Mitt Romney, candidatul republican la alegerile prezidentiale, a venit in fata sustinatorilor pentru a le multumi pentru participarea in campania electorala. Acesta si-a recunoscut infrangerea in fata.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 22:40 Presedintele Barack Obama are un avans de doua procente in fata rivalului sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj comun realizat de Reuters si Ipsos. UPDATE 22:00: Candidatul republican Mitt Romney va face campanie pentru Casa Alba pana in ultima zi, acesta avand programate doua calatorii marti, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt vizate statele-cheie Pennsylvania est) si Ohio nord), dupa cum a anuntat echipa sa de campanie. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

ALEGERI SUA. Barack Obama castiga alegerile... pe Twitter. Este citat in 40% dintre mesajele postate, Romney in 24%

Inceputul votului in Statele Unite a declansat difuzarea a aproximativ sapte milioane de mesaje pe Twitter in Statele Unite, dintre care 40% il citeaza pe Barack Obama, iar 24% pe rivalul sau Mitt Romney, a.

LIVE TEXT Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, vorbeste despre alegerile prezidentiale de la 22.30

In plin proces de votare pentru americani, ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, sustine un discurs despre alegerile prezidentiale in care presedintele in exercitiu Barack Obama concureaza umar la umar cu republicanul Mitt Romney. Ambasadorul SUA vorbeste, de la 22. 30, la evenimentul organizat de Ambasada SUA la Hotel Intercontinental. Urmariti LIVE TEXT discursul lui Mark Gitenstein.

VIDEO. ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: Mitt Romney isi RECUNOASTE iNFRANGEREA.

Republicanul Mitt Romney sustine, la momentul transmiterii acestei stiri, o declaratie de presa la sediu sau de campanie. Romney si-a recunoscut infrangerea. Romania libera reda cele mai importante declaratii ale lui Mitt Romney: - Le urez tuturor numai bine, in special presedintelui, Primei Doamne si fiicelor lor. - America trece printr-o perioada de grea incercare si ma rog ca presedintele sa aiba succes in ghidarea natiunii noastre. - Vom continua sa ajutam la bunul mers al natiunii.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Mitt Romney, in cautarea ultimei consacrari dupa o viata ...

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie ca va deveni sau nu al 45-lea presedinte al Statelor Unite, va incheia marti aproape sase ani de campanie, marcata de vointa acerba de a se diferentia de imaginea sa de barbat distant si oportunist, relateaza AFP, citata de Mediafax. La varsta de 65 de ani, acest mormon, tatal a cinci baieti si bunic de 18 ori, a obtinut numeroase succese profesionale: licentiat la Harvard, consultat supradotat, director admirat, salvator al Jocurilor .

Candidatul republican la presedintia SUA, Mitt Romney, a votat in statul Massachusetts

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, marti, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont statul Massachusetts), informeaza AFP. Romney, care s-a declarat increzator ca va.

Alegeri SUA Obama si Romney, cot la cot in sonajele de opinie, cu 48 de ore inainte de alegeri

Presedintele in exercitiu, Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney erau aproape la egalitate cu 48 de ore inainte de alegerile din SUA, in conformitate cu doua sondaje publicate duminica, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )