Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI SUA. Barack Obama castiga alegerile... pe Twitter. Este citat in 40% dintre mesajele postate, Romney in 24%

Antena3 Antena3,
ALEGERI SUA. Barack Obama castiga alegerile... pe Twitter. Este citat in 40% dintre mesajele postate, Romney in 24%

Inceputul votului in Statele Unite a declansat difuzarea a aproximativ sapte milioane de mesaje pe Twitter in Statele Unite, dintre care 40% il citeaza pe Barack Obama, iar 24% pe rivalul sau Mitt Romney, a. continuă pe Antena3

ALEGERI SUA. BARACK OBAMA, REALES PRESEDINTE. A castigat alegerile cu 290 electori. Romney are 203

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in.

ALEGERI SUA. BARACK OBAMA, REALES PRESEDINTE. A castigat alegerile cu 303 electori. Romney are 206

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in.

ALEGERI SUA. BARACK OBAMA, REALES PRESEDINTE. Este al 44-lea presedinte al Statelor Unite

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in sarbatoare. Barack Obama, al 44-lea prese.

ALEGERI SUA. Barack Obama, discursul iNVINGATORULUI: Iubire si patriotism - asta face America mareata

Barack Obama a fost reales in functia de presedinte al SUA, pentru un al doilea mandat de patru ani. Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea.

ALEGERI SUA. Barack Obama, discursul iNVINGATORULUI: Iubire, datorie si patriotism - asta face America mareata

Barack Obama a fost reales in functia de presedinte al SUA, pentru un al doilea mandat de patru ani. Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama este convins ca va avea o seara buna ...

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a declarat convins ca va avea o seara buna marti, cand vor fi anuntate rezultatele scrutinului prezidential, felicitandu-l pe adversarul sau republican Mitt Romney pentru campania electorala dinamica, informeaza Mediafax. Barack Obama, care petrece ziua de marti la Chicago, s-a deplasat dimineata la unul din sediile de campanie pentru a le multumi voluntarilor. Vreau sa ii adresez guvernatorului Romney felicitarile mele pentru campania dinamica, a spus .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama a jucat baschet cu cateva ore inainte de anuntarea ...

Barack Obama a alocat o parte a zilei de marti ritualului de a juca baschet in zilele de alegeri, cu cateva ore inainte de anuntarea primelor rezultate ale scrutinului in care il infrunta pe Mitt Romney, anunta jurnalisti care il insotesc pe presedintele american in exercitiu, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, care petrece ziua alegerilor in fieful sau din Chicago Illinois, nord), a mers la un complex sportiv din oras, Attack Atheltics, pentru a juca baschet impreuna cu prieteni .

LIVE-TEXT ALEGERI SUA. Mitt Romney castiga West Virginia si Indiana si conduce cu 24 - 3 electori

Peste 200 de milioane de americani au fost chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american.

VIDEO Alegerile prezidentiale din SUA Barack Obama: Economia noastra isi revine, un deceniu de razboi se incheie/ In seara aceasta ati votat pentru actiune, nu pentru politica. Ne-ati ales sa ne concentram pe locurile voastre de munca, nu pe ale noastre

Barack Obama, castigatorul unui nou mandat de presedinte al Statelor Unite ale Americii, a indicat cu ocazia unui discurs sustinut in fata sustinatorilor din Chicago ca solutia pentru a merge inainte este compromisul, manifestandu-si speranta ca va putea discuta in perioada urmatoare cu oponentul sau republican, guvernatorul Mitt Romney, pentru a vedea cum putem sa muncim impreuna pentru a imbunatati aceasta tara. Obama i-a felicitat pe Romney si pe Paul Ryan promitand ca ceea ce este mai bun pentru SUA urmeaza sa vina. Desi fiecare dintre noi are propriile vise, suntem o familie americana, ne ridicam si ne prabusim impreuna, ca o singura natiune, ca un singur popor. In saptamanile urmatoare sper ca voi putea voi discuta fata in fata cu guvernatorul Romney pentru a vedea cum putem sa muncim impreuna pentru a imbunatati aceasta tara. Am vorbit cu Romney si l-am felicitat pe el si pe Paul Ryan pentru o campanie dificila.

VIDEO Alegerile prezidentiale din SUA Barack Obama: Economia noastra isi revine, un deceniu de razboi se incheie/ Ati votat pentru actiune, nu pentru politica. Ne-ati ales sa ne concentram pe locurile voastre de munca, nu pe ale noastre

Barack Obama, castigatorul unui nou mandat de presedinte al Statelor Unite ale Americii, a indicat cu ocazia unui discurs sustinut in fata sustinatorilor din Chicago ca solutia pentru a merge inainte este compromisul, manifestandu-si speranta ca va putea discuta in perioada urmatoare cu oponentul sau republican, guvernatorul Mitt Romney, pentru a vedea cum putem sa muncim impreuna pentru a imbunatati aceasta tara. Obama i-a felicitat pe Romney si pe Paul Ryan promitand ca ceea ce este mai bun pentru SUA urmeaza sa vina. Desi fiecare dintre noi are propriile vise, suntem o familie americana, ne ridicam si ne prabusim impreuna, ca o singura natiune, ca un singur popor. In saptamanile urmatoare sper ca voi putea voi discuta fata in fata cu guvernatorul Romney pentru a vedea cum putem sa muncim impreuna pentru a imbunatati aceasta tara. Am vorbit cu Romney si l-am felicitat pe el si pe Paul Ryan pentru o campanie dificila. In lunile urmatoare sper sa pot lucra cu liderii ambilor partide pentru a intampina greutatile pe care le putem intampina doar impreuna: reducerea deficitului, [. ] scaparea de dependenta de petrolul strain, avem multa munca de facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )