Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

LIVE TEXT. Antonescu: Ponta, propunerea USL pentru functia de prim-ministru. ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Antonescu: Ponta, propunerea USL pentru functia de prim-ministru. ...

Liderul PNL, Crin Antonescu a declarat, luni, pe tema rezultatelor la alegerile parlamentare din 9 decembrie, ca Victor Ponta va fi propunerea USL pentru functia de prim-ministru. La randul sau, Victor Ponta a precizat, in conferinta de presa comuna tinuta alaturi de Crin Antonescu ca in urma raportului OSCE, alegerile s-au desfasurat in conditii absolut normale. Principalele declaratii ale lui Crin Antonescu: A fost o victorie zdrobitoare, a fost inca o data dovada ca este un proiect . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Victor Ponta: Nu ma intereseaza profilul cerut de Basescu. Functia de premier nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister/ PSD-UNPR si PNL-PC vor avea un numar egal de portofolii. PSD si UNPR vor fuziona

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV, ca nu il intereseaza profilul profilul premierului creionat de presedintele Basescu precizand ca aceasta functie se acorda pe baza rezultatului alegerilor parlamentare si a prevederilor Constitutiei. Emisiune in desfasurare.

LIVE TEXT Victor Ponta: Domnului Basescu nu ii place de mine, lucru care ma onoreaza

Premierul Victor Ponta este invitat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV. Emisiune in desfasurare.

LIVE TEXT Victor Ponta: Domnului Basescu nu ii place de mine, lucru care ma onoreaza. Suspendare lui Traian Basescu nu este nici dorinta noastra si nici prima masura pe care o sa o luam

Premierul Victor Ponta este invitat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV. Emisiune in desfasurare.

LIVE TEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sint asteptati duminica la urne pentru alegerile parlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 pe teritoriul Romaniei si se va termina la ora 21. Scrutinul are loc pe fondul unor tensiuni majore intre actorii politici, dar si in conditii meteo grele, cu ninsoare si ploi in majoritatea judetelor. Sistemul electoral va aduce, potrivit estimarilor analistilor, un numar mai mare de parlamentari decit cel actual. Ora 7. 47: 39 de sectii de votare din judetul Timis si patru din judetul Alba nu s-au deschis inca, pentru ca presedintii sectiilor de votare nu au putut ajunge din cauza ninsorilor. 18: Biroul Electoral Central BEC) va face duminica informari privind prezenta la urne la ora 11. 30, la ora 15. 30, la ora 19. 30 si la ora 22. 30, anunta Agerpres. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO cele mai importante momente ale zilei.

Social-democratii germani si-au desemnat candidatul pentru functia de cancelar, pe fostul ministru de finante Peer Steinbruck

Partidul Social Democrat SPD) din Germania, de opozitie, l-a desemnat in mod oficial, duminica, pe fostul ministru de finante Peer Steinbruck drept cel care va candida impotriva Angelei Merkel pentru functia de cancelar, la alegerile legislative din septembrie 2013, informeaza Reuters.

Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru.

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vineri, ca ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum comenteaza lista vehiculata privind posibilii premieri propusi de ARD, printre acestia aflandu-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara. O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi .

Victor Ponta: USL nu are nevoie de UDMR, dar vreau sa fac orice pentru ca in Romania sa fie mai putin razboi/ Crin Antonescu: Eu sunt pro-occidental, nu accept sa discut despre orientarea MAE/ Daniel Constantin: Avem exporturi blocate de 5 ani spre Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii Daniel Constantin au discutat la Antena 3 despre situatia politica a Romaniei. Nu vreau sa fiu ca Traian Basescu care a insuflat ideea de separare: ardeleni contra olteni, medici contra pacienti, profesori contra elevi. Cred intr-o uniune a romanilor. Vreau sa dau un semnal ca USL nu este impotriva UDMR, a declarat premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a completat: Aseara domnul Ponta nu a inventat o eventuala colaborare cu UDMR.

Crin Antonescu: USL, care detine o majoritate categorica in Parlament, are o propunere clara de premier - Victor Ponta

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu sustin declaratii de presa, la sediul USL, in urma sedintei Uniunii. Vezi in articol declaratiile liderilor USL.

LIVETEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sint asteptati duminica la urne pentru alegerile parlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 pe teritoriul Romaniei si se va termina la ora 21. Scrutinul are loc pe fondul unor tensiuni majore intre actorii politici, dar si in conditii meteo grele, cu ninsoare si ploi in majoritatea judetelor. Sistemul electoral va aduce, potrivit estimarilor analistilor, un numar mai mare de parlamentari decit cel actual. 45 Ion Iliescu a votat putin dupa ora 11:30, cu ganduri foarte deschise ca sa realizam o situatie mai stabila in tara si pentru realizarea unei majoritati limpezi in Parlament, esentiala pentru viata politica a tarii. 10:50 Premierul Victor Ponta a votat la Tg. Jiu cu speranta ca romanii vor intoarce o pagina din istoria noastra si vor deschide o alta despre care eu cred ca va fi mult mai buna. 10:30 Adrian Videanu a votat in Bucuresti pentru un viitor european, pentru ca prosperitatea pentru Romania se afla in Europa, nu in alta parte. 10:15 Crin Antonescu a votat in Alexandria, impreuna cu Liviu Dragnea: Nu stiu cat de masiva mai poate fi prezenta) avand in vedere stare meteorologica, din pacate vremea nu ne-a fost favorabila, ma refer la toti cei care vor sa voteze. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO cele mai importante momente ale zilei.

Victor Ponta: Nu ma intereseaza profilul cerut de Basescu, functia de premier nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister/ PSD-UNPR si PNL-PC vor avea un numar egal de portofolii. PSD si UNPR vor fuziona

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, in emisiunea Ultima ora, difuzata de Romania TV, ca nu il intereseaza profilul profilul premierului creionat de presedintele Basescu precizand ca aceasta functie se acorda pe baza rezultatului alegerilor parlamentare si a prevederilor Constitutiei. Ponta: Liviu Dragnea poate sa faca si trebuie sa faca parte din viitorul Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )