Libnet.ro
UNICEF

18:45

Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru.

România Liberă România Liberă,
Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru.

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vineri, ca ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum comenteaza lista vehiculata privind posibilii premieri propusi de ARD, printre acestia aflandu-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara. O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de premier

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vinera, ca Alianta Romania Dreapta nu intentioneaza sa propuna mincinosi pentru functia de prim-ministru, ci doar oameni seriosi si cu solutii.

Tariceanu: Daca mi s-ar propune functia de prim-ministru, as refuza

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a spus, intr- un interviu, ca nu ar accepta functia de prim-ministru daca i s-ar propune. Mai mult, fostul presedinte PNL a mai spus ca i s-ar parea.

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza b1. ro. E a precizat ca PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte. De asemenea, acesta a precizat ca va vorbi despre o posibila structura a guvernului numai daca ARD va obtine cel putin 25% din voturi. Daca vom scoate un scor de 25 % vom putea discuta daca vom face parte din viitorul guvern. Nu vom vota .

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania, USL este problema Romaniei de astazi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, precizand ca PDL nu va vota niciun guvern.

Victor Ponta: Functia de prim-ministru nu este acordata in baza unui concurs de Miss sau de Mister

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca nu il preocupa sa se inscrie intr-un profil creionat de presedintele Basescu pentru candidatul la postul de prim-ministru si a subliniat ca aceasta functie se.

Ponta: Functia de prim-ministru nu se acorda in baza unui concurs de Miss ori Mister.

Functia de prim-ministru nu se acorda in baza unui concurs de Miss ori Mister sau a unei selectii de oferte, ci pe baza prevederilor constitutionale legate de majoritatea in Parlament, a declarat, vineri seara, liderul USL, premierul Victor Ponta, potrivit Medifax. Poate primul-ministru propus este mic, stramb, orb sau surd, nu are nicio importanta dorinta domnului Basescu, a spus Ponta la RTV. Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanii ii pot scrie pe adresa sa de e-mail, .

Silvio Berlusconi s-ar putea intoarce in functia de prim-ministru al Italiei in 2013

Fostul prim ministru italian, Silvio Berlusconi, a dat indicii clare ca va candida din nou anul viitor. Partidul de centru-dreapta Poporul Libertatii PdL), al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a.

LIVE TEXT. Basescu: Viitorul prim-ministru trebuie sa fie pro-european si pro-atlantist.

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa ce a avut trei subiecte principale, Ziua Constitutiei, campania electorala si profilul viitorului prim-ministru. Iata principalele declaratii: - Maine este Ziua Constitutiei, a fost adoptata in 1991, a fost revizuita in 2003 si trebuia revizuita din nou in 2009, cand romanucii au cerut sa avem Parlament Unicameral si doar 300 de parlamentari . Romanii vor constata ca toti cei care au cerut voturile sunt parte unei inselatorii .

Profilul viitorului prim ministru realizat de Basescu

Presedintele Basescu a prezentat astazi profilul de premier pe care ar vrea sa il desemneze, mentionand ca pentru acesta valorile europene trebuie sa fie un mod de viata, sa nu aiba umbre sau lucruri ascunse in CV, sa rupa putin filmul si ar fi bine sa fi avut experienta in administratia centrala.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )