Libnet.ro
UNICEF

05:15

LIVE TEXT. Cupa Davis: Marius Copil- Blaz Rola, in primul meci din confruntarea Romania-Slovenia

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Cupa Davis: Marius Copil- Blaz Rola, in primul meci din confruntarea Romania-Slovenia

Marius Copil este primul roman care intra in lupta din primul tur al Cupei Davis. Copil il va infrunta pe Blaz Rola, maine, de la ora 14, la Arad, in primul tur al Grupei I zona Europa- Africa. continuă pe România Liberă

Cupa Davis: Marius Copil vs Blaz Rola, meciul de deschidere (Programul disputelor)

Marius Copil 202 ATP) va fi primul jucator roman care va evolua in meciul din Cupa Davis cu Slovenia. Copil il va intalni vineri pe Blaz Rola 160 ATP), de la ora 14:00. Intra in material pentru a vedea programul comple al disputelor.

Cupa Davis: programul meciurilor dintre Romania si Slovenia, Marius Copil intra primul pe teren

Marius copil si Adrian Ungur vor juca vineri si duminica in partidele de simplu, iar Florin Mergea si Horia Tecau vor incerca sa aduca sambata punctul la dublu.

Andrei Pavel, multumit de tragerea la sorti a meciurilor de Cupa Davis

Andrei Pavel, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, este multumit de tragerea la sorti a meciurilor din primul tur. Omologul sau, Blaz Tupej, a adaugat ca se astepta la acest program, potrivit Agerpres.

Cupa Davis: Programul meciurilor confruntarii Romania-Slovenia

Joi la pranz a avut loc la Arad tragerea la sorti a meciurilor intalnirii de Cupa Davis dintre Romania si Slovenia din primul tur al Grupei I din Zona Euro-Africana.

Victor Hanescu sustine echipa de Cupa Davis a Romaniei in meciul cu Slovenia

Victor Hanescu, care seafla in pregatiri la Miami, ii va sustine de la distanta petricolorii ce vor evolua impotriva echipei Sloveniei in primul tur al Grupei I, Zona Euro/Africana a Cupei Davis.

Romania si-a prezentat atuurile pentru confruntarea de Cupa Davis: terenul si publicul

Romania si Slovenia se vor intalni in primul tur al Cupei Davis, in Grupa I valorica a zonei Europa-Africa. Competitia aduce la Arad cei mai buni tenismeni romani ai momentului.

Cupa Davis: Romania vs Slovenia - Prezentarea echipelor

Romania se va duela in aceasta saptamana cu Slovenia, intr-o partida contand pentru primul tur al Grupei I, Zona Euro-africana a Cupei Davis. Invingatoarea disputei de pe 4, 5 si 6 martie 2016 se va duela cu Spania lui Rafael Nadal pentru un loc in play-off-ul competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )