Libnet.ro
UNICEF

05:30

Live Text Grecia - Romania: ora 21.45. Meci de debut in preliminariile Euro 2016

România Liberă România Liberă,
Live Text Grecia - Romania: ora 21.45. Meci de debut in preliminariile Euro 2016

Nationala Romaniei debuteaza, duminica de la ora 21. 45, impotriva Greciei, in campania de calificare la Euro 2016. Primul meci al tricolorilor din grupa F se disputa pe stadionul Karaiskakis din Pireu. continuă pe România Liberă

Live Text Grecia - Romania: 0-1. GOOOL Marica. Preliminarii Euro 2016

Nationala Romaniei debuteaza, duminica de la ora 21. 45, impotriva Greciei, in campania de calificare la Euro 2016. Primul meci al tricolorilor din grupa F se disputa pe stadionul Karaiskakis din Pireu.

Live Text Grecia - Romania: 0-1. Marica, eliminat si nu va evolua cu Ungaria. Preliminarii Euro 2016

Nationala Romaniei debuteaza, duminica de la ora 21. 45, impotriva Greciei, in campania de calificare la Euro 2016. Primul meci al tricolorilor din grupa F se disputa pe stadionul Karaiskakis din Pireu.

Grecia - Romania 0-1/ Ei ne-au facut sa vedem Mondialul la televizor?

Romania a debutat cu dreptul in preliminariile pentru Euro 2016, tricolorii castigand cu 1-0 pe terenul Greciei. Marica 10') a marcat unicul gol al disputei, din penalti, atacantul lasandu-i pe tricolori in inferioritate numerica in minutul 53 a fost eliminat pentru doua cartonase galbene). Partida de pe Karaiskakis a fost una modesta, cu putine reusite in cele doua tabere. Dupa ce i-am vazut pe eleni evoluand duminica seara, ne vine in minte o singura intrebare: ei ne-au facut sa vedem Mondialul din Brazilia la televizor? Intr-un alt meci al serii, Ungaria a pierdut pe propriul teren cu Irlanda de Nord, scor 1-2.

Grecia- Romania, azi, ora 21.45 (TVR 1) - Grecii ne-au invins o singura data intr-un meci oficial. S-a intamplat anul trecut

Grecia- Romania, ora 21. 45 TVR 1) este a treia partida oficiala dintre cele doua nationale care se disputa in decurs de mai putin de un an.

Grecia - Romania, azi, ora 21.45 (TVR 1) - Ranieri: Romanii au un avantaj mare in fata noastra. Mutu e ca si copilul meu

Italianul Claudio Ranieri va debuta diseara in postura de selectioner al elenilor, in partida Grecia- Romania, ora 21.

Grecia - Romania, duminica, 21.45, TVR 1 Hagi despre echipa nationala: Trebuie sa castige meciurile, sa facem mai bine ca ceilalti si sa mergem la EURO

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, vineri, inaintea plecarii echipei nationale in Grecia, ca prima reprezentativa nu trebuie sa se considere deja calificata la turneul final al Campionatului European din 2016, deoarece grupa de calificare este una dificila.

Grecia - Romania, azi, ora 21.45 (TVR 1) - A 33-a intalnire cu elenii. Bilantul duelurilor este net favorabil Romaniei

Grecia- Romania, diseara, de la ora 21. 45 TVR 1) este primul meci al tricolorilor in campania de calificare la Euro 2016.

Grecia - Romania, duminica ora 21.45 TVR 1. Grecia a schimbat antrenorul, Romania a schimbat lotul de jucatori

Romania ia startul intr-o noua campanie de calificare aproape din acelasi loc in care a incheiat-o pe ultima. Si in fata aceluiasi adversar. Partida Grecia - Romania se joaca duminica 21. 45, TVR 1), la Pireu.

Grecia - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1 - Veste buna pentru tricolori. N-au pierdut niciodata pe 7 septembrie

Romania debuteaza azi intr-o noua campanie de calificare, cea pentru Euro 2016, partida Grecia-Romania, fiind programata sa inceapa la ora 21.

LIVE TEXT Summitul istoric al NATO, ziua a 2-a. Sprijinul aliatilor pentru Ucraina e sub asteptarile Kievului. Azi vom vedea deciziile finale privind apararea estului Europei in fata agresiunii Rusiei. Basescu, scurta discutie cu Obama

A doua zi si ultima a summitului istoric NATO din Ucraina incepe vineri pe fondul dezamagirii publice fata de lipsa de reactie a liderilor occidentali in fata agresiunii evidente a Rusiei in Ucraina. NATO a promis joi Ucrainei citeva tipuri de sprijin, nici unul constind in armamentul cerut de presedintele Petro Porosenko in intilnirea oficiala cu liderii statelor membre. SIngura veste buna pentru Ucraina, anuntata de Porosenko, este ca anumite state membre au promis ajutor in armament letal, dar fara a le nominaliza. In ce priveste Romania, astazi aflam oficial modul in care NATO va asigura Bucurestiul de sustinere in fata unei posibile agresiuni a Rusiei. Surse militare au declarat ieri pentru HotNews. ro ca la summit se va lua decizia amplasarii unui centru de comanda in Romania, in timp ce Europa FM a aflat ca Alianta are, in sfirsit, un plan de contingenta pentru Romania. ----------------------Ora 11. 18: Traian Basescu si Barack Obama au purtat o scurta discutie de citeva minute in marja summitului NATO. O fotografie a fost postata pe contul de Facebook Alaturi de Presedintele Nostru. Discutia a avut loc in drum spre sedinta sefilor de stat si de guvern. Ora 11. 00: Si un detaliu de atmosfera: linistea diminetii din cochetul resort unde are loc summitul a fost sparta de zborurile demonstrative ale catorva formatiuni de avioane de luptaOra 10. 46: La ora 11. 00 incepe intilnirea ministrilor Apararii din NATO cu reprezentantii unor state si institutii internationale. La 11. 30 incepe prima reuniune de azi a sefilor de stat de si guvern din statele membre NATO. La ora 15. 00 va avea loc a doua reuniune a liderilorUrmariti LIVE TEXT pe HotNews. ro principalele evenimente ale ultimei zile de la Summitul NATO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )