Libnet.ro
UNICEF

18:45

LIVE VIDEO, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs. Petra Martici, pentru un loc in semifinale

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs. Petra Martici, pentru un loc in semifinale

Simona Halep e la un singur meci de semifinalele turneului de la Indian Wells si are nevoie de victorie in meciul cu Petra Martici, pentru a ajunge acolo. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO- in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in acum in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang.

LIVE VIDEO, ora 22.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs. Petra Martici, pentru un loc in semifinale

Simona Halep e la un singur meci de semifinalele turneului de la Indian Wells si are nevoie de victorie in meciul cu Petra Martici, pentru a ajunge acolo.

Indian Wells: Simona Halep vs Petra Martic se va disputa miercuri, in jurul orei 23:00

Simona Halep 1 WTA) va juca miercuri in sferturile turneului de la Indian Wells, adversara urmand sa ii fie Petra Martic Croatia - 51 WTA). Disputa de pe arena centrala va incepe in jurul ore 23:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Simona Halep vs Petra Martic se va disputa miercuri, in jurul orei 22:00

Simona Halep 1 WTA) va juca miercuri in sferturile turneului de la Indian Wells, adversara urmand sa ii fie Petra Martic Croatia - 51 WTA). Disputa de pe arena centrala ar putea incepe in jurul orei 22:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE VIDEO, ora 20.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in aceasta seara in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang.

Indian Wells: Simona Halep joaca in sferturi impotriva croatei Martici. Scorul meciurilor directe e egal

Liderul mondial Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Indian Wells pentru a patra oara in ultimii cinci ani.

Indian Wells: Simona Halep vs Qiang Wang, prima partida a zilei de pe arena centrala (de la ora 20:00)

Simona Halep va deschide marti balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei urmand sa fie prima a zilei. Disputa va incepe la ora 20:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Indian Wells: SIMONA HALEP, umilita! Gest NESPORTIV al adversarei: A LOVIT-O in(VIDEO)

Meciul Simonei Halep contra americancei Caroline Dolehide, din turul III de la Indian Wells a atras atentia in urma unui gest lipsit de fair play al adversarei numarului 1 mondial. Totul s-a intamplat la scorul.

Indian Wells: SIMONA HALEP a dat LOVITURA! Suma uriasa castigata dupa VICTORIA din turul trei

Simona Halep a dat lovitura dupa meciul de cosmar din turul trei de la Indian Wells, castigat impotriva americanceni Caroline Dolehide, locul 165 WTA. Calificarea in optimile de finala este recompensata cu un.

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de duminica spre luni (dupa ora 00:00)

Partida dintre Simona Halep si Caroline Dolehide locul 165 WTA, beneficiara unui wild card) se va disputa in noaptea de dumnica spre luni, urmand sa inceapa dupa ora 00:00, potrivit programului anuntat de organizatori. Miza confruntarii este calificarea in optimile de finala ale competitiei din desertul californian.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )