Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Discursul anual al lui Vladimir Putin: Extinderea NATO este un nou Zid al Berlinului

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Discursul anual al lui Vladimir Putin: Extinderea NATO este un nou Zid al Berlinului

Presedintele Rusiei Vladimir Putin sustine azi traditionala sa conferinta de presa anuala. La acest eveniment sunt asteptati sa participe peste 1. 200 de jurnalisti din Rusia si strainatate si va fi transmis in direct de canalele de televiziune ruse Rossia 1, Rossia 24 si Pervii Canal. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Discursul anual al lui Vladimir Putin

Presedintele Rusiei Vladimir Putin sustine azi traditionala sa conferinta de presa anuala. La acest eveniment sunt asteptati sa participe peste 1. 200 de jurnalisti din Rusia si strainatate si va fi transmis in direct de canalele de televiziune ruse Rossia 1, Rossia 24 si Pervii Canal.

Rubla si-a revenit in raport cu dolarul

Actualizare 17:38 General Motors, Audi si Jaguar isi suspenda vanzarile in Rusia, din cauza declinului rublei Producatorii auto General Motors GM), Audi si Jaguar Land Rover si-au suspendat, in aceasta saptamana, vanzarile de automobile in Rusia, ca o masura de protectie impotriva colapsului rublei, scrie Bloomberg. Cele trei companii sunt afectate de scaderea cu peste 40% a rublei din iunie pana in prezent, Rusia confruntandu-se cu cea mai grava criza monetara de dupa 1998. --- * Actualizare 17:19 Rubla ruseasca si-a revenit in raport cu dolarul dupa discursul anual al presedintelui Vladimir Putin. Astfel, in jurul orei 16:45, moneda americana era cotata la putin peste nivelul de 59 ruble, fata de 60,2766 ruble in deschiderea sedintei. Anterior, in jurul orei 14:25, la sfarsitul conferintei de presa tinute de Putin privind situatia in care se afla Rusia, un dolar era putin peste 61 de ruble, in scadere cu 0,92% fata de inchiderea sedintei de ieri.

Putin: Criza economica din Rusia va dura CEL MULT DOI ANI. Extinderea NATO este comparabila cu ridicarea unui nou Zid al Berlinului

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, sustine joi cea de-a zecea sa conferinta de sfarsit de an, pe fondul adancirii crizei economice in Rusia si a situatiei tensionate din cauza crizei din Ucraina.

LIVETEXT Vladimir Putin, mega-conferinta de presa anuala: Situatia nefavorabila poate continua inca doi ani, dar s-a putea imbunatati repede

Presedintele rus Vladimir Putin sustine joi mega-conferinta de presa anuala la care participa sute de ziaristi locali si straini. Inca de la inceputul conferintei, Putin a anuntat ca Situatia nefavorabila poate continua inca doi ani, dar s-a putea imbunatati repede, si a spus ca e nevoie ca autoritatile sa aiba grija de pretul alimentelor. HotNews. ro transmite cele mai importante declaratii ale lui Putin.

Vladimir Putin, mega-conferinta de presa anuala: Situatia economica nefavorabila poate continua inca doi ani / Occidentul se comporta ca un imperiu care isi dicteaza vointa vasalilor

Vladimir Putin le-a promis joi rusilor o iesire din severa criza economica pe care o traverseaza tara in maxim doi ani si a acuzat Occidentul ca se comporta ca un imperiu care dicteaza vasalilor sai in ce directie sa mearga, scrie AFP. HotNews. ro transmite cele mai importante declaratii ale lui Putin.

Vladimir Putin, in direct cu presa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, raspunde astazi in direct la intrebarile ziaristilor rusi si straini. Aceasta conferinta de presa anuala este a zecea pe care o sustine Vladimir Putin. Pentru prima data, seful statului rus a sustinut o conferinta de presa in anul 2001. Apoi astfel de intalniri cu jurnalistii au devenit traditionale. Exceptie a facut doar perioada in care Vladimir Putin a ocupat postul de premier. Conform traditiei, la inceput, seful statului face bilantul anului, dupa care microfonul este dat in sala celor care doresc sa-i puna intrebari. Acreditare pot primi angajatii oricarui organ de presa inregistrat in Rusia sau peste hotare. Jurnalistii au posibilitatea sa puna orice fel de intrebari: de la politica si economie pana la viata personala a presedintelui. in medie, conferinta de presa dureaza aproximativ 4 ore.

FOTO INEDITE. Cum a castigat VLADIMIR PUTIN titlul de Omul anului in RUSIA pentru a 15-a oara consecutiv

Presedintele rus Vladimir Putin a fost numit Omul anului in Rusia, pentru a 15-a oara consecutiv. Putin a castigat detasat,obtinand 68% din voturi, in cadrul unui sondaj realizat de Fundatia pentru Opinie Publica din Rusia, la care au raspuns 1. 500 de oameni din 43 de regiuni rusesti.

Vladimir Putin a marturisit ca este indragostit

Presedintele rus, Vladimir Putin, de obicei foarte discret in privinta vietii sale private, a marturist, joi, in timpul conferintei sale de presa anuale, ca este indragostit, informeaza Mediafax.

VIDEO Vladimir Putin a glumit pe seama unui jurnalist care a suferit doua atacuri cerebrale, spunand ca pare beat

Presedintele rus Vladimir Putin a glumit joi, in timpul conferintei sale de presa anuale, pe seama unui jurnalist care a suferit doua atacuri cerebrale, spunandu-i ca pare beat, relateaza Huffington Post UK, citat de Mediafax.

Vladimir Putin intentioneaza sa efectueze o vizita oficiala in Iran

Presedintele rus Vladimir Putin intentioneaza sa efectueze o vizita oficiala in Iran, informeaza RIA Novosti. O vizita la Teheran este foarte posibila. O vom organiza pe cale diplomatica, la o data.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )