Libnet.ro
UNICEF

11:00

LIVETEXT Prabusirea zborului MH17: Trenul cu trupurile victimelor a parasit orasul Torez, controlat de pro-rusi. Separatistii promit predarea cutiilor negre expertilor din Malaezia

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Prabusirea zborului MH17: Trenul cu trupurile victimelor a parasit orasul Torez, controlat de pro-rusi. Separatistii promit predarea cutiilor negre expertilor din Malaezia

Cadavrele a 247 dintre victimele prabusirii zborului MH17 al Malaysia Airlines au fost transportate cu un tren frigorific la Torez, in zona controlata de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei, a anuntat luni un purtator de cuvant al rebelilor, citat de AFP. Ora 20. 10 Separatistii vor preda cutiile negre ale avionului Boeing 777 unei echipe de experti din Malaezia, la ora 19. 00, ora Romaniei)Ora 20. 05 UE trebuie sa creasca presiunea asupra Rusiei in urma prabusirii avionului Boeing 777Ora 19. 35 Trenul cu trupurile neinsufletite ale victimelor zborului MH17 a parasit orasul TorezOra 18:20 David Cameron cere noi sanctiuni impotriva Rusiei, Canada anunta masuri coordonate cu SUAOra 17:00 Rusia a dezmintit luni ca a furnizat insurgentilor din Ucraina sisteme de rachete BukOra 13:25 Kievul a ordonat oprirea luptelor pe o raza de 40 km in jurul locului prabusirii zborului MH 17. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Prabusirea zborului MH17: Trenul cu trupurile victimelor a parasit orasul Torez, controlat de pro-rusi. Separatistii au predat cutiile negre expertilor din Malaezia

Cadavrele a 247 dintre victimele prabusirii zborului MH17 al Malaysia Airlines au fost transportate cu un tren frigorific la Torez, in zona controlata de separatistii pro-rusi in estul Ucrainei, de unde au plecat ulterior spre Donetsk urmand ca trupurile sa fie repatriate in tarile de origine ale victimelor, potrivit AFP. Consiliul de Securitate al ONU a adoptat luni o rezolutie in care le cere separatistilor pro-rusi sa permita un acces liber si securizat la locul prabusirii zborului MH17. Marti, ora 01. 30 Rebelii au predat cutiile negre ale avionului Boeing 777 unei echipe de experti din Malaezia, anunta AFP. Ora 23. 00 ONU condamna atacul si cere acces liber la locul accidentului rezolutie unanima).

VIDEO Prabusirea zborului MH17: O reportera BBC a primit de la voluntarii aflati la locul accidentului documente apartinand victimelor

O reportera BBC, in timp ce facea un reportaj la fata locului, a primit de la voluntarii aflati in zona unde s-a prabusit aeronava documente apartinand victimelor prabusirii zborului MH17 al Malaysia Airlines pentru a le transmite mai departe familiilor celor decedati. Voluntarii, in mare parte mineri din zona, nu stiu ce sa faca cu obiectele gasite ceea ce creaza suspiciuni ca dovezi importante in elucidarea cauzelor accidentului vor fi pierdute.

Premierul Ucrainei: Suntem pregatiti sa incredintam Olandei ancheta privind prabusirea zborului MH17

Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei coordonarea anchetei internationale cu privire la prabusirea avionului malaysian, doborat probabil de o racheta, a declarat, luni, premierul Arseni Iateniuk,.

Radu Banciu, despre declaratia lui Mircea Dusa vizavi de prabusirea zborului MH17: O stangacie, o lipsa de experienta

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, in cadrul emisiunii sale Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca afirmatia ministrului de Interne Mircea Dusa despre prabusirea zborului MH17 este o stangacie.

Procurorii olandezi au inceput ancheta in legatura cu prabusirea zborului MH17 in Ucraina

Petro Porosenko, presedintele ucrainean, a declarat pentru agentia de presa Interfax Ucraina, ca a dispus fortelor guvernamentale sa intrerupa orice operatiune militara, pe o raza de 40 de km, in jurul locului unde s-a prabusit avionul Malaysia Airlines.

Parchetul olandez a deschis o ancheta preliminara privind prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei

Parchetul olandez a deschis o ancheta preliminara in vederea unor eventuale proceduri judiciare vizand prabusirea avionului care efectua zborul MH17, probabil doborat de o racheta, in estul Ucrainei, a anuntat.

Arseni Iateniuk: Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei ancheta asupra prabusirii zborului MH17

Premierul de la Kiev ArseniIateniuk a declarat, luni, ca Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei coordonarea anchetei privind prabusirea zborului MH17. Am gasit 272 de cadavre, 251 sunt deja in.

O echipa de anchetatori olandezi a examinat la Torez cadavre ale victimelor zborului MH17

O echipa de anchetatori olandezi a examinat, luni, cadavre ale victimelor zborului MH17 depuse la bordul unui tren, la Torez, in Ucraina, in apropiere de locul catastrofei, relateaza AFP. Cu fata acopeira de.

Anchetatorii olandezi au examinat cadavre ale victimelor zborului MH17 in gara de la Torez

O echipa de anchetatori olandezi a examinat, luni, ramasitele pamantesti ale victimelor zborului MH17 depuse in vagoanele unui tren, in statia Torez, din Ucraina, in apropiere de locul catastrofei, intr-o.

Anchetatori olandezi au examinat cadavre ale victimelor zborului MH17 in gara de la Torez

O echipa de anchetatori olandezi a examinat luni cadavre ale victimelor zborului MH17 depuse la bordul unui tren, la Torez, in Ucraina, in apropiere de locul catastrofei, intr-o zona aflata sub controlul rebelilor, a constatat un jurnalist AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )