Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinalele turneului de la Dubai

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep joaca impotriva danezei Caroline Wozniacki, in semifinalele turneulu ide la Dubai, dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

Simona Halep e in finala turneului de la Dubai! Victorie in trei seturi impotrivalui Wozniacki: 2-6, 6-1, 6-1!

Simona Halep a revenit dupa un prim set pierdut clar in fata Caroline Wozniacki, pentru a le castiga pe urmatoarele doua si mai categoric! Va juca sambata in finala, contra Karolinei Pliskova.

WTA Dubai: Simona Halep - Caroline Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1/ Simiona Halep, in finala competitiei - Tarie de caracter

Simona Halep favorita unu) s-a calificat in finala turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei). Cu toate ca a pierdut categoric primul set 2-6), Simona a dat dovada de tarie de caracter, a schimbat din mers tactica de joc desi nu a cerut ajutorul antrenorului Victor Ionita) si a castigat urmatoarele doua seturi in mod identic, scor 6-1. Semifinala a durat o ora si 43 de minute. In finala competitiei, Simona o va intalni, sambata - de la ora 17:00, pe Karolina Pliskova Cehia - favorita 17).

Simona Halep, calificare in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Dubai, in urma victoriei de joi, 6 - 3, 1 - 6, 7 - 5, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open. Halep a inceput in forta,.

LIVETEXT Simona Halep - Daniela Hantuchova, in turul doi de la Dubai. Primul set, castigat de Simona cu 6-2

Simona Halep isi incepe aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, in sferturi la Dubai

Simona Halep si Ekaterina Makarova se intalnesc in sferturile turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi de la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, cu o victorie fara emotii. Romanca s-a calificat in optimi.

Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA, a invins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA si a 10-a favorita, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, faza in care o va intalni pe Simona Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep vs. Caroline Wozniacki, in semifinalele de la Dubai, azi, 17.00. Romanca, ironizata de o fosta jucatoare

Simona Halep 4 WTA) isi joaca sansa de a se califica in ultimul act al turneului de la Dubai, cu daneza Caroline Wozniacki 5 WTA), intr-un meci programat vineri, nu mai devreme de ora 17.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a eliminat-o miercuri seara pe Tsvetana Pironkova la Dubai si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza, joi, romanca o intalneste pe Ekaterina Makarova, la nici o luna dupa ce rusoaica a eliminat-o sec in sferturile de finala de la Australian Open. Va fio revansa de mare interes.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )