Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep e in finala turneului de la Dubai! Victorie in trei seturi impotrivalui Wozniacki: 2-6, 6-1, 6-1!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep e in finala turneului de la Dubai! Victorie in trei seturi impotrivalui Wozniacki: 2-6, 6-1, 6-1!

Simona Halep a revenit dupa un prim set pierdut clar in fata Caroline Wozniacki, pentru a le castiga pe urmatoarele doua si mai categoric! Va juca sambata in finala, contra Karolinei Pliskova. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (azi, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

Calificare in finala de la Dubai pentru Simona Halep. Romanca poate reveni pe locul 3 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai, dupa o victorie in trei seturi, 2 - 6, 6 - 1, 6 - 1, in fata danezei Caroline Wozniacki. Dupa un prim set in care Simona a facut 16 greseli nefortate.

Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA, a invins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA si a 10-a favorita, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, faza in care o va intalni pe Simona Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep o invinge pe Ekaterina Makarova dupa o lupta apriga in sferturi la Dubai

Meci extrem de disputat in sferturile Dubai Open intre Simona Halep si Ekaterina Makarova intr-o reeditare a sfertului jucat de cele doua in ianuarie la Australian Open. Halep si-a luat revansa printr-o victorie in trei seturi obtinuta la capatul a peste doua ore de tenis intens.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai. Romanca o intalneste sambata, in premiera, pe Karolina Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului de categorie Premeir 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline .

Karolina Pliskova o asteapta pe Simona Halep in finala de la Dubai

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a eliminat-o miercuri seara pe Tsvetana Pironkova la Dubai si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza, joi, romanca o intalneste pe Ekaterina Makarova, la nici o luna dupa ce rusoaica a eliminat-o sec in sferturile de finala de la Australian Open. Va fio revansa de mare interes.

WTA Dubai: Simona Halep - Caroline Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1/ Simiona Halep, in finala competitiei - Tarie de caracter

Simona Halep favorita unu) s-a calificat in finala turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei). Cu toate ca a pierdut categoric primul set 2-6), Simona a dat dovada de tarie de caracter, a schimbat din mers tactica de joc desi nu a cerut ajutorul antrenorului Victor Ionita) si a castigat urmatoarele doua seturi in mod identic, scor 6-1. Semifinala a durat o ora si 43 de minute. In finala competitiei, Simona o va intalni, sambata - de la ora 17:00, pe Karolina Pliskova Cehia - favorita 17).

WTA Dubai: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-4, 6-3/ Calificare in sferturi - Urmeaza duelul cu Makarova

Simona Halep cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai. Numarul patru in ierarhia WTA, Halep a invins-o in doua seturi pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA) - partida a durat o ora si 20 de minute. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, jucatoare care a eliminat-o la ultima editie de la Australian Open.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-3, pe sportiva bulgara Tvetana Pironkova 57 WTA) si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )