Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a eliminat-o miercuri seara pe Tsvetana Pironkova la Dubai si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza, joi, romanca o intalneste pe Ekaterina Makarova, la nici o luna dupa ce rusoaica a eliminat-o sec in sferturile de finala de la Australian Open. Va fio revansa de mare interes. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (azi, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (marti, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

LIVE Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep are ocazia revansei in fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua joaca din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

Simona Halep scapa de Petra Kvitova la Dubai

Cehoaica Petra Kvitova a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala la Dubai Open, astfel ca Simona Halep are o sansa mare de a reveni pe locul 3 in clasamentul mondial.

Simona Halep s-a calificat in sferturi, la Dubai, dupa 6-4, 6-3 cu Pironkova. Ce spune romanca despre viitoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Tvetana Pironkova 47 WTA), cu scorul de 6-4, 6-3. Urmatoarea adversara a romancei este Ekaterina Makarova 9 WTA).

LIVETEXT Simona Halep - Daniela Hantuchova, in turul doi de la Dubai. Primul set, castigat de Simona cu 6-2

Simona Halep isi incepe aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

WTA Dubai: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-4, 6-3/ Calificare in sferturi - Urmeaza duelul cu Makarova

Simona Halep cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai. Numarul patru in ierarhia WTA, Halep a invins-o in doua seturi pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA) - partida a durat o ora si 20 de minute. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, jucatoare care a eliminat-o la ultima editie de la Australian Open.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi de la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

Simona Halep a invins-o pe Hantuchova, 6-2 6-0, si joaca cu Pironkova in optimi. Vezi ce traseu are pana in finala la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, pe sportiva Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 47 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale .

Simona Halep a devenit principala favorita la castigarea turneului de la Dubai

Simona Halep are drum liber spre al 10-lea trofeu din cariera. Romanca a devenit principala favorita la turneul de la Dubai, dupa ce Serena Williams s-a retras. Serena Williams era cap de serie numarul 1, dar i-a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )