Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora privind candidatura lui Gabriel Oprea la parlamentare pe listele PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, anunt de ultima ora privind candidatura lui Gabriel Oprea la parlamentare pe listele PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea afirma, intr-o postare facuta miercuri seara pe pagina sa de socializare, ca sustine lupta impotriva coruptiei, el precizand si ca fostul lider UNPR Gabriel. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre cazul Oprea: Sa isi asume vina cei care l-au creat pe Gabi Oprea si i-au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca cei care au creat UNPR at trebui sa isi asume cazul Oprea: L-au creat pe Gabi Oprea si i-au dat impresia ca deasupra lui e numai cerul. Dragnea.

Liviu Dragnea, categoric: PSD nu vrea o alianta cu PNL dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi, la finalul CExN al partidului, ca nimeni nu doreste o alianta cu PNL, in schimb social-democratii spera la o colaborare in mod special cu fo.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

Cel mai potrivit pentru functia de prim-ministru ar fi Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca cea mai potrivita persoana pentru a prelua functia de prim-ministru dupa alegerile parlamentare ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa.

Liviu Dragnea: Ca sa fie clar pentru toata lumea. Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a declarat ca senatorul Gabril Oprea nu va fi pe listele PSD. Presedintele PSD dezminte zvonurile potrivit carora Gabriel Oprea ar urma sa candideze la parlamentare pe listele PSD. Dragnea a.

PSD s-a hotarat: ni-l ofera pe Liviu Dragnea ca premier

Liderii PSD avanseaza numele lui Liviu Dragnea drept prima varianta luata in calcul pentru functia de premier. Social-democratii cred ca presedintele Klaus Iohannis nu va putea refuza nominalizarea, daca PSD va reusi sa stranga o majoritate parlamentara in jurul lui Dragnea, desi liderul PSD e condamnat.

Liviu Dragnea, la ICCJ, sustine ca el n-a beneficiat niciodata de imunitate si ca trebuie desfiintate toate imunitatile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat din nou, marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca un alt termen in dosarul in care Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu.

Liviu Dragnea, mesaj de ziua lui Victor Ponta: ii urez La multi ani! si sa aiba un an mai bun si fara nedreptati. Si eu, si el am fost nedreptatiti in multe sensuri (VIDEO)

Presdintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis, prin intermediul jurnalistilor, La multi ani!, fostului premier Victor Ponta, a carui zi de nastere este marti. ii urez la multi ani si.

Liviu Dragnea, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a da explicatii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns marti seara la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a da declaratii in dosarul in care este judecat alaturi de fosta sotie Bombonica Prodana, informeaza B1.

Liviu Dragnea: M-am hotarat sa ma ocup personal pentru a-i arata premierului Dacian Ciolos exemple de nepatriotism din actul sau de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca s-a hotarat sa ii arate premierului Dacian Ciolos exemple de nepatriotism din actul sau de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )