Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai potrivit pentru functia de prim-ministru ar fi Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca cea mai potrivita persoana pentru a prelua functia de prim-ministru dupa alegerile parlamentare ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa.

Gabriela Firea: Acesta este cel mai potrivit om pentru functia de prim-ministru al Romaniei

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat joi ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua pozitia de premier dupa alegerile din decembrie. Din punctul meu de.

Gabriela Firea: RATB nu va mai cumpara 250 de autobuze second hand, ci 500 noi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca RATB nu va mai achizitiona autobuze second hand, cum anuntase initial, pentru ca pe piata internationala nu se gaseste o flota de 200-250 de vechicule cu o vechime de 2-3 ani, astfel ca va fi nevoie sa cumpere aproximativ 500 de autobuze noi, potrivit News. ro.

Primarul Gabriela Firea vrea urgent 100 de kilometri piste de biciclete pentru bucuresteni

Primarul Gabriela Firea vrea urgent 100 de kilometri piste de biciclete pentru bucuresteni .

Doua ONG-uri o acuza pe Gabriela Firea ca de la inceputul mandatului a pus in dezbatere publica doar trei proiecte de hotarare de Consiliu General din zeci adoptate

Asociatiile ActiveWatch si Centru de Resurse pentru participare publica au transmis primarului general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, o scrisoare deschisa in care solicita scoaterea de pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de miercuri a proiectelor de hotarare care nu au fost supuse dezbaterii publice.

Fenomentul de poluare persista la groapa de gunoi Iridex. Gabriela Firea: Exista riscul sa se constate neindeplinirea masurilor stabilite, iar activitatea sa fie suspendata

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reunit, luni, Comandamentul pentru analizarea problemelor de mediu ale Bucurestiului. Aceasta atrage atentia asupra gropii de gunoi Iridex, care este un factor de poluare in.

Ce a dus la explozia numarului de cazuri de rujeola din acest an. Oficiali: Cel mai mare focar a pornit de la copilul nevaccinat al unor imigranti

Campania antivaccinare din ultimii ani, problemele de ordin administrativ si refuzul tot mai frecvent al parintilor de a-si imuniza copiii au dus la explozia numarului de cazuri de rujeola din 2016. Potrivit unor oficiali, cel mai mare focar, cel aflat la granita dintre Bistrita Nasaud si Cluj, a pornit de la copilul nevaccinat al unor imigranti, care a ajuns in colectivitate.

Cel mai lung fulger orizontal din lume: Lungimea, cam cat doua municipii mari din Romania (VIDEO)

Potrivit cercetatorilor, cel mai lung fulger pe orizontala a strabatur o distanta de 321 de kilometri. Acesta a putut fi admirat in anul 2007 in statul american Oklahoma. Un alt fulger cu o lungime.

Cel mai controversat Bentley nu doar ca e un SUV, acum este si pe motorina. Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV diesel din lume

Bentley Bentayga, de departe cel mai controversat model lansat vreodata de marca de lux britanica, detinuta de Volkswagen Group, primeste mai nou si o motorizare diesel. Asadar, Bentayga devine primul Bentley diesel din istorie. Si nu oricum, pentru ca este cel mai rapid SUV diesel din lume al momentului. Masina atinge 100 km/h in 4,8 secunde si are o viteza maxima de 270 km/h.

Cel mai mare targ de joburi pentru absolventi revine in aceasta toamna

Cel mai mare targ de joburi pentru absolventii de studii superioare, Angajatori de Top, revine in aceasta toamna cu trei editii, una dintre ele desfasurandu-se in Bucuresti, cealalta in Timisoara, in timp ce a treia se va desfasura online.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )