Libnet.ro
UNICEF

23:01

Liviu Dragnea anunta ca PSD modifica Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a putea sa il revoce pe Zgonea

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea anunta ca PSD modifica Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a putea sa il revoce pe Zgonea

Liviu Dragnea a declarat luni ca PSD va depune la Comisia de Regulament din Camera Deputatilor, luni, o modificare de regulament care sa permita revocarea lui Valeriu Zgonea. O astfel de modificare ar putea trece de comisia de regulament chiar astazi, insa, potrivit lui Dragnea, revocarea lui Zgonea ar urma sa se voteze in plen saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

Ce sanse are Victor Ponta sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor? Ce spune Liviu Dragnea

Victor Ponta are o audienta foarte buna in PSD si in publicul larg, a declarat luni liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, cu privire situatia politica a fostului premier. Victor Ponta.

PSD schimba regulamentul pentru a-l debarca pe Zgonea

PSD va propune modificarea regulamentului Camerei Deputatilor pentru a permite revocarea din functie a lui Valeriu Zgonea. Schimbarea lui Zgonea ar urma sa fie votata saptamana viitoare.

Presedintele CCR spune ca Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Cosntitutionale Augustin Zegrean spune ca, potrivit regulamentului, Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Zegrean arata ca regulamentul stipuleaza ca doar grupul care l-a propus il poate revoca si ca nu are importanta daca este sau nu membru al grupului respectiv.

Zegrean: PSD il poate revoca pe Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, a aratat ca PSD poate sa-l debarce pe Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor, chiar daca a fost exlclus din PSD.

Mizele bataliei pentru sefia Camerei Deputatilor

PSD va propune modificarea regulamentului Camerei Deputatilor pentru a permite revocarea din functie a lui Valeriu Zgonea. Schimbarea lui Zgonea ar urma sa fie votata saptamana viitoare.

Presedintele CCR a sustinut ca Zgonea poate fi revocat de la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Valeriu Zgonea poate fi revocat de la sefia Camerei Deputatilor. Afirmatia ii apartine presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. PSD a anuntat ca saptamana viitoare va relua.

PSD nu exclude varianta sa dea jos Guvernul Ciolos. Explicatiile lui Liviu Dragnea

PSD nu exclude varianta sa dea jos Guvernul Ciolos. Liderul social democratilor, Liviu Dragnea spune ca o asemenea posibilitate ar putea fi luata in calcul dupa alegerile locale. Atunci PSD si-ar da.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis nu a vrut sa se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Basescu. Cine se aseamana se aduna

Presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa se asocieze cu PSD, ci cu Traian Basescu, iar cine se aseamana se aduna, a declarat luni liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, cu privire la faptul ca nu a fost.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Zgonea actioneaza la comenzi

Fostul vicepremier Liviu Dragnea, presedinte al PSD, a declarat luni, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca Valeriu Zgonea actioneaza la comenzi. Suntem intr-o situatie complet.

Liviu Dragnea: Nu am primit invitatie la Cotroceni. Sunt foarte trist pentru asta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca nu a primit invitatie de la Palatul Cotroceni pentru receptia de Ziua Europei si a comentat ironic ca e foarte trist din aceasta cauza, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )