Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce sanse are Victor Ponta sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor? Ce spune Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce sanse are Victor Ponta sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor? Ce spune Liviu Dragnea

Victor Ponta are o audienta foarte buna in PSD si in publicul larg, a declarat luni liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, cu privire situatia politica a fostului premier. Victor Ponta. continuă pe Antena3

Victor Ponta are cale libera catre functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Ce a declarat sefului CCR

Seful Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat ca presedintele Camerei Deputatilor, potrivit regulamentului acestui for legislativ, poate fi revocat de grupul parlamentar care l-a.

Victor Ponta se intoarce si aduce cu el si lupta anti-Justitie. Ce legi-surpriza pregateste PSD in Parlament

Victor Ponta isi doreste sa preia functia de presedinte al Camerei Deputatilor cu scopul de a debloca proiectele legislative de modificare a legislatiei penale, care zac in acest moment in sertarele Parlamentului. Astfel, Ponta ar castiga simpatia.

Presedintele CCR spune ca Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Cosntitutionale Augustin Zegrean spune ca, potrivit regulamentului, Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Zegrean arata ca regulamentul stipuleaza ca doar grupul care l-a propus il poate revoca si ca nu are importanta daca este sau nu membru al grupului respectiv.

Obstacolele care stau in calea revenirii lui Victor Ponta

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit sambata la Adevaruri ascunse despre sansele pe care le are Victor Ponta de a reveni in la varful politicii romanesti. Are 100% sanse.

Vrea Victor Ponta sa se intoarca la la conducerea PSD sau a Guvernului? Raspunsul fostului premier

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Targoviste, intrebat intr-o conferinta de presa daca vrea sa revina la conducerea PSD sau in functia de premier, ca nici una, nici al.

Victor Ponta critica Guvernul Ciolos: Catastrofa! Din punctul meu de vedere, si daca e dat jos azi e foarte tarziu

Fostul premier Victor Ponta a criticat Guvernul Ciolos in cadrul unei conferinte de presa la care a fost prezent luni, la Targoviste. Ponta l-a caracterizat ca fiind o catastrofa si.

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Petre Toba ar putea ramane fara titlul de doctor, in 45 de zile

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a solicitat, luni, Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Dimplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) initierea demersurilor pentru analiza si solutionarea suspiciunilor de plagiat in cazul mai multor fosti si actuali demnitari, printre care Victor Ponta, Gabriel Oprea si Petre Toba.

Victor Ponta, atac dur la adresa Guvernului Ciolos

Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat luni, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca, chiar daca Guvernul Ciolos, pe care l-a caracterizat drept catastrofa, ar.

Victor Ponta despre refacerea USL, propusa de Tariceanu: O initiativa mai mult decat corecta si binevenita

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, pe Facebook, sambata, ca refacerea USL, propusa de catre copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, este o idee corecta si binevenita.

Victor Ponta iese la atac. Lovituri fara menajamente la adresa Guvernului Ciolos si mesaj cu talc pentru alegatori

Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina lui pe Facebook in care enumera realizarile guvernului USL, care era instalat la putere in urma cu fix patru ani, pe 7 mai 2012. in acest context, fostul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )