Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis nu a vrut sa se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Basescu. Cine se aseamana se aduna

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis nu a vrut sa se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Basescu. Cine se aseamana se aduna

Presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa se asocieze cu PSD, ci cu Traian Basescu, iar cine se aseamana se aduna, a declarat luni liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, cu privire la faptul ca nu a fost. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea anunta ca PSD modifica Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a putea sa il revoce pe Zgonea

Liviu Dragnea a declarat luni ca PSD va depune la Comisia de Regulament din Camera Deputatilor, luni, o modificare de regulament care sa permita revocarea lui Valeriu Zgonea. O astfel de modificare ar putea trece de comisia de regulament chiar astazi, insa, potrivit lui Dragnea, revocarea lui Zgonea ar urma sa se voteze in plen saptamana viitoare.

Liviu Dragnea cere convocarea de urgenta a CSAT pe tema sistemului de sanatate (VIDEO)

Liviu Dragnea vrea convocarea de urgenta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, dupa scandalul dezinfectantilor folositi in spitale! Liderul PSD cere presedintelui Klaus Iohannis ca situatia sa fie analizata.

Ce sanse are Victor Ponta sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor? Ce spune Liviu Dragnea

Victor Ponta are o audienta foarte buna in PSD si in publicul larg, a declarat luni liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, cu privire situatia politica a fostului premier. Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Nu am primit invitatie la Cotroceni. Sunt foarte trist pentru asta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca nu a primit invitatie de la Palatul Cotroceni pentru receptia de Ziua Europei si a comentat ironic ca e foarte trist din aceasta cauza, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea le raspunde celor care mai viseaza la USL: Nu cred in ciorba reincalzita. A fost un proiect de mare succes, care a murit

Liviu Dragnea nu crede in ciorba reincalzita. Presedintele PSD a declarat, luni, ca USL a fost un proiect bun, dar apartine acum istoriei, facand referire la cererea lui Calin.

Liviu Dragnea, verdict necrutator pentru Calin Popescu Tariceanu

Niunea Social Liberala USL) a fost un proiect bun, de mare succes, dar care a murit si apartine acum istoriei, a precizat luni, la Senat, presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie agerpres. ro. USL-ul s-a.

PSD nu exclude varianta sa dea jos Guvernul Ciolos. Explicatiile lui Liviu Dragnea

PSD nu exclude varianta sa dea jos Guvernul Ciolos. Liderul social democratilor, Liviu Dragnea spune ca o asemenea posibilitate ar putea fi luata in calcul dupa alegerile locale. Atunci PSD si-ar da.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Zgonea actioneaza la comenzi

Fostul vicepremier Liviu Dragnea, presedinte al PSD, a declarat luni, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca Valeriu Zgonea actioneaza la comenzi. Suntem intr-o situatie complet.

Lovitura data de Liviu Dragnea: Ministrii tehnocrati nu-si iubesc tara

Ministrii tehnocrati nu-si iubesc tara, a declarat luni, la Sinteza zilei, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea. Si eu si noi si dumneavoastra si opinia publica a inceput.

Liviu Dragnea: La agricultura, lucrurile sunt extrem de grave. E debandada in minister si in institutiile din subordine

Liviu Dragnea a declarat referitor la motiunea impotriva ministrului Agriculturii ca in acest domeniu lucrurile sunt extrem de grave. in agricultura cei care lucreaza la minister trebuie s.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )