Libnet.ro
UNICEF

20:46

Liviu Dragnea: Atat timp cat Legea 90 e in vigoare, imi va fi foarte greu sa fiu premier. Cautam o cale legala

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Atat timp cat Legea 90 e in vigoare, imi va fi foarte greu sa fiu premier. Cautam o cale legala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Alexandria, ca, atat timp cat Legea 90/2001 va fi in vigoare, lui ii va fi foarte greu, social-democratii cautand in prezent o posibilitate legala in acest sens. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre ocolirea legii care ii interzice sa fie premier: Atat timp cat Legea 90 e in vigoare, imi va fi foarte greu. Cautam o cale legala

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Alexandria, ca, atat timp cat Legea 90/2001 va fi in vigoare - cea care interzice unei persoane condamnate definitiv sa fie membru in Guvern, lui ii va fi foarte greu, iar social-democratii cauta in prezent o posibilitate legala in acest sens, relateaza News. ro.

PSD are un PLAN: Cum poate ajunge Liviu Dragnea PREMIER?!

Desi legea interzice ca o persoana condamnata sa faca parte din Guvern, iata ca PSD va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier care nu se negociaza: Liviu Dragnea. in timp.

Liviu Dragnea: Prevederea din Legea 90/2001 este o abolire, o decadere pe viata din dreptul de a fi ales

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca prevederea din legea cu condamnatii penal nu poate fi considerata o incompatibilitate sau o restrangere a drepturilor fundamentale, deoarece restrangerea implica o perioada.

Avocatul Poporului: Cazul Liviu Dragnea premier, la Curtea Constitutionala. Legea 90/2001 interzice persoanelor condamnate penal sa fie membri ai Guvernului

PSD a castigat alegerile parlamentare, dar are o mare problema: pe cine va desemna premier. Presedintele Iohannis a transmis inca de luna trecuta ca nu va numi un condamnat sau cercetat pentru.

Liviu Dragnea: Salut decizia CCR privind cresterea veniturilor pentru angajatii din sanatate si educatie! Avem incredere ca presedintele Iohannis va promulga legea cat mai repede

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri, pe Facebook, ca saluta faptul ca judecatorii Curtii Costitutionale au decis miercuri ca legea majorarii salariilor din educatie si din sanatate este constitutio.

Evaluam daca vom sesiza CCR in privinta legii care ii interzice lui Liviu Dragnea sa fie premier

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a afirmat astazi ca cetatenii au trimis solicitari pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la Legea 90/2001 care ii interzice liderului PSD, Liviu Dragnea, sa fie premier, motiv pentru care institutia pe care o conduce face o prima evaluare pentru a vedea daca exista motive sa se sesizeze din oficiu in acest caz.

Liviu Dragnea: PSD accepta reducerea TVA la 18 la suta, dar abia in anul 2018

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a vorbit la telefon cu premierul Dacian Ciolos pentru a-i cere sa amane mai multe masuri de relaxare financiara care, potrivit actualului Cod Fiscal, ar trebui sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2017.

Liviu Dragnea si statul de drept

Miercuri seara, cand au fost anuntate rezultatele finale ale alegerilor, presedintele partidului invingator, Liviu Dragnea, a tinut o conferinta de presa. Pentru a demonstra cat de bine sunt socialistii pregatiti sa conduca tara si cat de siguri au fost de victoria lor), a prezentat strategia pentru viitoarea guvernare. Interesanta si consistenta, dar oare de ce mi-a facut uneori impresia dedeja vu?.

CCR a decis: Eliminarea celor 102 taxe este CONSTITUTIONALA. Care a fost reactia lui Liviu Dragnea

Curtea Constitutionala a decis, vineri, ca Legea PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, este constitutionala, informeaza News. ro. Presedintele Curtii Constitutionale,.

CCR a decis: Eliminarea celor 102 taxe este CONSTITUTIONALA. Care a fost reactia lui Liviu Dragnea

Curtea Constitutionala a decis, vineri, ca Legea PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, este constitutionala, informeaza News. ro. Presedintele Curtii Constitutionale,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )