Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea si statul de drept

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea si statul de drept

Miercuri seara, cand au fost anuntate rezultatele finale ale alegerilor, presedintele partidului invingator, Liviu Dragnea, a tinut o conferinta de presa. Pentru a demonstra cat de bine sunt socialistii pregatiti sa conduca tara si cat de siguri au fost de victoria lor), a prezentat strategia pentru viitoarea guvernare. Interesanta si consistenta, dar oare de ce mi-a facut uneori impresia dedeja vu?. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea sustine ca imediat dupa alegerile de duminica a fost cautat la telefon de premierul Ciolos

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara ca, imediat dupa alegerile de duminica, 11 decembrie, a fost sunat la telefon, de mai multe ori, de premierul Dacian Ciolos.

Liviu Dragnea: Salut decizia CCR privind cresterea veniturilor pentru angajatii din sanatate si educatie! Avem incredere ca presedintele Iohannis va promulga legea cat mai repede

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri, pe Facebook, ca saluta faptul ca judecatorii Curtii Costitutionale au decis miercuri ca legea majorarii salariilor din educatie si din sanatate este constitutio.

Liviu Dragnea: Prevederea din Legea 90/2001 este o abolire, o decadere pe viata din dreptul de a fi ales

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca prevederea din legea cu condamnatii penal nu poate fi considerata o incompatibilitate sau o restrangere a drepturilor fundamentale, deoarece restrangerea implica o perioada.

Liviu Dragnea anunta ca si-a depus demisia din actualul Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-a depus demisia din actualul Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala, liderul social-democrat exprimandu-si speranta ca si colegii sai parlamentari vor urma acest demers.

Liviu Dragnea, despre obligativitatea ca parintii sa-si vaccineze copiii: Eu am rezerve. Daca-i obligi, nu mai e drept (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit in conferinta de presa de joi seara, despre problema vaccinarii copiilor. intrebat care este viziunea viitorului guvern PSD fata de obligativitatea.

Miercuri, in Romania libera print: De ce nu poate Liviu Dragnea sa fie premier in Romania rosie

O lege din 2001 prevede ca un condamnat nu poate fi membru al Guvernul. Liderul PSD are o condamnare definitiva pentru frauda la referendum, dar si un dosar penal in curs de judecare. Mai mult, trecutul lui Liviu Dragnea este marcat de o alta plangere penala clasata dubios, o avere controversata si o firma bransata la bani publici.

Liviu Dragnea sustine ca o persoana cu dosar penal, cum este si cazul lui, poate fi numita premier

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat joi seara ca o persoana care are dosar penal poate fi numita premier sau ministru, in ciuda existentei acestor probleme penale.

PSD refuza invitatia presedintelui de a participa, la consultari, la Cotroceni. Liviu Dragnea a anuntat si ce a discutat cu Dacian Ciolos la telefon: L-am rugat sa amane reducerea TVA si eliminarea accizei suplimentare pe carburanti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii nu vor participa, miercuri, la consultarile de la Cotroceni, in prezenta presedintelui Ksaus Iohannis. Anterior, Dragnea a declarat ca a discutat cu Dacian Ciolos si Guvernul va amana o serie de masuri fiscale.

Nicusor Dan, dupa consultarile de la Cotroceni: USR nu va vota un guvern format in jurul PSD-ului, in jurul lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca reprezentantii Uniunii nu vor vota un guvern format in jurul lui Liviu Dragnea. Noi dorim.

Liviu Dragnea spune ca PSD si ALDE vor avea un candidat unic pentru functia de premier. Nu exista o lista scurta de candidati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca marti sau miercuri va avea o discutie cu reprezentantii ALDE despre alianta de guvernare, dupa care cele doua partide, PSD si ALDE, vor prezenta o singura propunere de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )