Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD impotriva Rovanei Plumb: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca el a fost votat de mine tot timpul

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD impotriva Rovanei Plumb: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca el a fost votat de mine tot timpul

Liviu Dragnea, coordonatorul politc al PSD, a anuntat, marti, ca se inscrie in cursa interna pentru sefia interimara a PSD. Comitetul Executiv al PSD CExN), care se va reuni maine la Parlament, va alege succesorul lui Victor Ponta dintre Liviu Dragnea si Rovana Plumb, ultima avand sustinerea premierului. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea candideaza pentru sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea, sustinut de mai multe filiale PSD din tara ca presedinte interimar PSD. Nicolae Badalau (Giurgiu): Il sustinem pe Dragnea la sefia partidului; Congresul - cat mai repede, la toamna

Mai multe filiale PSD din tara isi exprima sustinerea pentru Liviu Dragnea la sefia interimara a partidului, cu doua zile inainte de reuniunea Comitetului Executiv CEX). In prezent, PSD este condus de Rovana Plumb, presedinta Consiliului National, dupa ce Victor Ponta s-a retras pe 12 iulie din fruntea PSD. Ministrul Muncii si-a anuntat intentia de a candida pentru aceasta functie, care nu apare in statutul partidului, in cadrul CEx de miercuri, cand urmeaza sa se discute si organizarea unui congres in cadrul caruia sa fie ales un presedinte de drept al PSD. Vezi in articol cum se pozitioneaza diverse filiale din tara.

Dragnea candideaza la sefia interimara a PSD

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, si-a anuntat marti decizia de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc miercuri.

Dragnea, atacat din PSD: Candideaza din frustrare. Noi avem un lider de facto

Deputatul PSD Doina Pana, fost ministru al Apelor si Padurilor, sustine ca partidul pe care il reprezinta il are inca lider pe Victor Ponta si spune ca motivul pentru care Liviu Dragnea candideaza la sefia.

Liviu Dragnea: Cred ca la CExN, PSD trebuie sa isi vina in fire/ Daca mi se cere sa preiau interimatul PSD, imi asum, chiar daca unii mi-au spus ca as putea fi vulnerabil in fata unor institutii/ Victor Ponta trece printr-o perioada foarte grea si nu mai

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca nu a luat o decizie deocamdata in ceea ce priveste o candidatura la interimatul PSD, insa ca, in cazul in care partidul ii va cere sa isi asume aceasta responsabilitate, o va face chiar daca unii mi-au spus ca voi putea fi vulnerabil si in fata altor institutii. Intrebat daca poate sa conduca partidul avand in vedere ca este condamnat intr-un dosar, Dragnea a afimat ca Partidul Social Demorat se afla in acest moment intr-o situatie fara precedent, o situatie speciala, unde se pot lua masuri tranzitorii, ba chiar o situatie care necesita o pozitie speciala, pentru o perioada limitata. Fostul vicepremier a adaugat ca la sedinta Comitetului Executiv National de miercuri, PSD trebuie sa isi vina in fire, subliniind ca este necesara organizarea unui congres al formatiunii pentru ca un interimat prelungit un an si jumatate poate sa nu dea stabilitatea dorita. Ne aunam miercuri si vorbim. Plus ca nu este statutar.

Rovana Plumb: Liviu Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Rovana Plumb: Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Lista candidatilor la sefia PSD. Plumb si Dragnea mai au 2 contracandidati

Inca doi candidati ar mai fi pe lista pentru sefia interimara a PSD, in afara de Rovana Plumb si Liviu Dragnea, potrivit informatiilor care circula in presa. Este vorba despre Ecaterina Andronescu si.

Cand anunta Dragnea daca candideaza pentru sefia PSD

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca va anunta, luni sau marti, daca isi va depune candidatura la sefia interimara a partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )