Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dragnea, atacat din PSD: Candideaza din frustrare. Noi avem un lider de facto

Antena3 Antena3,
Dragnea, atacat din PSD: Candideaza din frustrare. Noi avem un lider de facto

Deputatul PSD Doina Pana, fost ministru al Apelor si Padurilor, sustine ca partidul pe care il reprezinta il are inca lider pe Victor Ponta si spune ca motivul pentru care Liviu Dragnea candideaza la sefia. continuă pe Antena3

Dragnea sugereaza ca unii colegi din PSD incearca sa-l convinga sa candideze la sefia partidului

Liviu Dragnea lasa de inteles ca mai multi colegi din PSD incearca sa-l convinga sa candideze la sefia partidului. Actualul coordonator politic al social-democratilor spune ca va lua o decizie.

Rovana Plumb: Guvernul este obligat sa tina cont de votul Parlamentului asupra Codului fiscal/ Le-am solicitat colegilor din PSD sa ma sustina in continuare, Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, afirma ca Guvernul este obligat sa tina cont de votul dat de Parlament asupra noului Cod fiscal si a facut un nou apel la parlamentarii PNL sa nu se mai opuna in mod politicianist acestui lucru. Plumb a mai declarat ca a discutat cu colegii din conducerea partidului in sensul sustinerii sale pentru asigurarea in continuare a interimatului la sefia formatiunii, adaugand ca social-democratii trebuie sa se manifeste in continuare ca o echipa unita. Ea a spus ca nu cunoaste, in acest moment, sa fie alti candidati la sefia interimara a PSD si ca nu a discutat cu Liviu Dragnea pe acest subiect.

PNL: Politizarea Codului fiscal acopera problemele din PSD

Liberalii acuza faptul ca politizarea excesiva a Codului fiscal acopera gravele probleme ale PSD legate de Victor Ponta. PNL cere guvernantilor sa vina pana la 1 septembrie cu un set de masuri pentru ca,.

Codrin Stefanescu, despre situatia din PSD: Simt ca nu o sa fie in regula

Disputele pentru sefia PSD continua. PSD are nevoie de unitate mai mult decat oricand si de un congres la care sa fie ales un nou lider, spune vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu. Aceasta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )