Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea il cheama pe Victor Ponta la lupta, in PSD

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea il cheama pe Victor Ponta la lupta, in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a invitat miercuri, de la tribuna Consiliului National al partidului, pe fostul lider Victor Ponta sa vina alaturi de el in acest an electoral important. Urmeaza un an electoral foarte important si trebuie sa aducem in prima linie toate fortele importante ale partidului nostru, iar Victor Ponta este fara nicio indoiala una dintre cele mai importante forte ale partidului nostru si o stiu foarte bine si adversarii nostri care au incercat sa ne dezbine si nu au reusit. il invit pe Victor sa vina alaturi de noi in acest an electoral, la fel cum eu am stat alaturi de el in toti anii in care a condus acest partid, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea nu va mai permite nimanui sa vorbeasca in numele PSD. De ce s-a suparat liderul social-democratilor

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce nu isi asuma scrisoarea data publicitatii de Codrin Stefanescu, subliniind ca nu mai permite nimanui sa vorbeasca in numele PSD.

Liviu Dragnea anunta o schimbare majora la conducerea PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Rovana Plumb, care nu mai doreste sa candideze pentru un nou mandat la sefia Consiliului National, va fi inclusa in echipa de conducere a partidului in foarte sc.

Liviu Dragnea le cere social-democratilor care au semnat proiectul privind preventia in sanatate sa isi retraga sustinerea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca social-democratii vor sustine proiectul de lege privind preventia in sanatate si le-a recomandat parlamentarilor partidului care au semnat sa isi retraga sustinerea. El a subliniat ca social-democratii nu sunt de acord nici cu infiintarea unei agentii care sa se ocupe de preventie, asa cum prevede proiectul de act normativ, potrivit Agerpres.

Surse: Victor Ponta isi lanseaza fundatia pe 17 februarie

Victor Ponta isi lanseaza fundatia pe 17 februarie la un local din Bucuresti, au declarat pentru A3 surse apropiate fostului premier. La eveniment ar fi fost invitati toti ambasadorii acreditati la Bucuresti. Liviu.

Decizii bomba in fruntea PSD. Lideri exclusi, numiri surpriza in organizatii cheie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti dupa-masa, mai multe decizii luate la varful partidului. Iata cele mai importante decizii luate de partid: Domnul Robert Negoita astazi a decis sa se re.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )