Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern

România Liberă România Liberă,
 Liviu Dragnea a demisionat din Guvern

Liviu Dragnea a anutat ca a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii, iar luni va prezenta Biroului Permanent al PSD demisia si din functia de presedinte-executiv al PSD. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern si din conducerea PSD, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Ma consider nevinovat

UPDATE - Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de.

Liviu Dragnea demisioneaza din functiile de ministru si de presedinte executiv PSD

Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

Liviu Dragnea a venit la Guvern, in contextul in care e asteptat sa demisioneze din functia de ministru

Liviu Dragnea a venit la Guvern in contextul in care este asteptat sa demisioneze din functia de ministru al Dezvoltarii si Administratiei, avand in vedere declaratiile sale anterioare legate de o condamnare in dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea, condamnat la un an cu suspendare in dosarul Referendumul

------------ *ACTUALIZARE 11:08 Dragnea a venit la Guvern Liviu Dragnea a venit la Guvern in contextul in care este asteptat sa demisioneze din functia de ministru al Dezvoltarii si Administratiei, avand in vedere declaratiile sale anterioare legate de o condamnare in dosarul Referendumul, potrivit surselor din presa.

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: Decizia nu este definitiva. Dragnea, la discutii cu Ponta dupa condamnare

40 Dupa decizia din dosarul referendumului, ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a ajuns vineri dimineata la Palatul Victoria, unde se afla si premierul Victor Ponta, informeaza B1 TV: Chiar.

Liviu Dragnea afla sentinta in Dosarul Referendumul

UPDATE: Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. DETALIIAICI)Liviu Dragnea primeste vineri sentinta in Dosarul Referendumului, in care este acuzat alaturi de alte 74 de persoane.

Falsele argumente PSD in apararea lui Liviu Dragnea. Jumatati de adevar si sofisme

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul fraudarii referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, i-a pus pe jar pe liderii PSD. Acestia i-au luat apararea lui Dragnea, ignorand faptele de care a fost acuzat presedintele executiv al social-democratilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )