Libnet.ro
UNICEF

10:00

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

B1 B1,
Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara. continuă pe B1

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram.

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

Dosarul Referendumul: Campania comuna a USL pentru referendumul din 2012 este inexistenta in pozitia PNL fata de condamnarea lui Liviu Dragnea

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din 2012.

Sebastian Lazaroiu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: A mai ramas un pucist in picioare

Crin, Fenechiu, Voiculescu, Dragnea. A mai ramas un pucist in picioare. Ala care a profitat de operatiune ca sa ajunga premier, a scris pe Facebook Sebastian Lazaroiu imediat dupa condamnarea la inchisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea in dosarul Fraude la referendumul din 2012.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern si din conducerea PSD, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Ma consider nevinovat

UPDATE - Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern

Liviu Dragnea a anutat ca a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii, iar luni va prezenta Biroului Permanent al PSD demisia si din functia de presedinte-executiv al PSD.

Reactia lui Antonescu, dupa CONDAMNAREA lui Dragnea in dosarul Referendumului

Crin Antonescu, fost copresedinte USL, a spus vineri, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul referendumului, ca ii este greu sa comenteze decizia instantei, dar nu stie sa se fi petrecut ceva.

De ce spune Victor Ponta trei minciuni in doua vorbe cand vorbeste despre decizia iCCJ in dosarul Referendumului

In cadrul emisiunii X-Press de la B1 TV, moderatorul Sabin Orcan a vorbit despre stirea zilei - condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare si demisia din functiile pe care le detine. Alaturi .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )