Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, despre o alianta cu partidul lui Traian Basescu: Doua cuvinte: Ex Clus!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre o alianta cu partidul lui Traian Basescu: Doua cuvinte: Ex Clus!

Liviu Dragnea, despre o alianta cu partidul lui Traian Basescu: Doua cuvinte: Ex Clus!. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre alegerea presedintelui PSD: Un partid nu poate fi condus cu biciul. Nu sunt ipocrit, ma gandesc foarte serios la aceasta candidatura (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat dupa Comitetul Executiv al PSD ca partidul il sustine pe Victor Ponta si respinge motiunea de cenzura a liberalilor. Partidul e o institutie care nu interfereaza cu justitia. Nimeni de.

Liviu Dragnea, despre legea salarizarii bugetare: Proiectul va ajunge in Guvern pana la 1 octombrie si pana pe 15 octombrie in Parlament (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca membrii coalitei vor sustine guvernarea, astfel ca nu vor vota motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva premierului Victor.

Sedinta de urgenta la PSD. Liviu Dragnea a convocat conducerea

Sedinta de urgenta la Partidul Social Democrat! Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea i-a convocat pe cativa dintre liderii partidului si stabilesc detaliile sedintelor maraton de maine. Aceasta.

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD ca partidul nu l-ar mai sustine pe Victor Ponta

PSD nu a transmis o pozitie oficiala dupa ce Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune ca nu are semnale ca partidul nu l-ar mai sustine pe Ponta. Presedintele.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nimeni din Coalitie nu va vota motiunea de cenzura/ Guvernul Ponta nu va cadea/ Victor Ponta mi-a spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea la Antena 3. Dragnea spune ca nimeni din PSD nu se gandeste sa-i ceara demisia lui Victor Ponta, ca actualul guvern are o sustinere solida in partid si ca nimeni din Coalitia de guvernare, UNPR si ALDE, nu vor vota motiunea de cenzura initiata de Opozitie. Intrebat de MIhai Gadea daca Robert Negoita este propunerea PSD pentru sefia Capitalei, Dragnea spune ca partidul nu are o solutie deocamdata.

Liviu Dragnea: Noi nu dam jos premierul nostru prin votarea unei motiuni de cenzura depusa de opozitie. Propunerea ca PSD sa se alature motiunii nu poate fi o solicitare serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Brasov, ca propunerea PNL ca PSD sa se alature motiunii de cenzura nu poate fi o solicitare serioasa, pentru ca partidul il sustine.

Familia lui Bercea ameninta cu imagini despre Traian Basescu

Familia lui Bercea Mondial ar avea imagini in care apare inregistrat chiar Traian Basescu. Avocatul Pavel Abraham spune ca ar avea cunostinta de existenta unor asemenea inregistrari, dar nu poate spune cand.

Traian Basescu, despre faptul ca Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul lui Vadim Tudor sa fie depus in holul institutiei: Cred ca un parlamentar are dreptul sa treaca prin sala in care a servit - bine, rau (VIDEO)

Fostul presedinte traian basescu a declarat vineri, la sediul PMP, intrebat cum ar cataloga gestul senatorilor de a nu primi trupul lui Cornelui Vadim Tudor in holul Senatului, ca un parlamentar are dreptul sa.

Voi fi crunt. Un fost colaborator al lui Traian Basescu ameninta cu dezvaluiri despre fostul presedinte

Silvian Ionescu ameninta cu dezvaluiri crunte despre Traian Basescu si trecutul acestuia ca turnator al Securitatii. intr-o postare pe Facebook, fostul colaborator al lui Basescu afirma: imi gadila.

Liviu Dragnea: Nu discutam despre o varianta de rezerva pentru Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarant, sambata, la Brasov, ca nu se ia in discutie o varianta de rezerva pentru Victor Ponta, deoarece nu discuta de planuri bazate pe anumite ipoteze si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )