Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea, despre legea salarizarii bugetare: Proiectul va ajunge in Guvern pana la 1 octombrie si pana pe 15 octombrie in Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre legea salarizarii bugetare: Proiectul va ajunge in Guvern pana la 1 octombrie si pana pe 15 octombrie in Parlament (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca membrii coalitei vor sustine guvernarea, astfel ca nu vor vota motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva premierului Victor. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre alegerea presedintelui PSD: Un partid nu poate fi condus cu biciul. Nu sunt ipocrit, ma gandesc foarte serios la aceasta candidatura (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat dupa Comitetul Executiv al PSD ca partidul il sustine pe Victor Ponta si respinge motiunea de cenzura a liberalilor. Partidul e o institutie care nu interfereaza cu justitia. Nimeni de.

Liviu Dragnea, despre o alianta cu partidul lui Traian Basescu: Doua cuvinte: Ex Clus!

Liviu Dragnea: Nu discutam despre o varianta de rezerva pentru Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarant, sambata, la Brasov, ca nu se ia in discutie o varianta de rezerva pentru Victor Ponta, deoarece nu discuta de planuri bazate pe anumite ipoteze si.

Liviu Dragnea, glume despre candidatura sa la sefia PSD, dupa anuntarea primului candidat

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat, vineri, la conferinta judeteana a PSD Prahova, candidatura la sefia partidului, iar Liviu Dragnea a spus ca va fi intr-o competitie serioasa cu Savu, ulterior spunandu-le jurnalistilor ca a vorbit in gluma pentru ca a luat in gluma anuntul acestuia, relateaza Mediafax.

Programul lui Daniel Savu, primul candidat la presedintia PSD. Liviu Dragnea: E o gluma

Fostul presedinte interimar al PSD Prahova, Daniel Savu, a devenit vineri primul social-democrat ce si-a anuntat oficial candidatura pentru presedintia partidului. Presedintele-interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a luat in gluma anuntul despre candidatura senatorului, iar acesta din urma i-a raspuns prin prezentarea programului sau de conducere a partidului.

Ce spune Dragnea despre recursul in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, ca va merge la recursul in dosarul Referendumul cu acelasi sentiment de nevinovatie.

Dragnea, despre Victor Ponta: Nu stiu unde este. Si nici nu ma intereseaza foarte tare

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, sambata, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Brasov, ca Guvernul este condus in continuare si de jure si de facto de Victor Ponta si a reconfirmat sustinerea partidului pentru premier.

Ce spune Dragnea despre NOUA motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, vineri, la Braila ca motiunea de cenzura pe care liberalii o vor depune impotriva Guvernului Ponta ca aceasta nu are sanse sa treaca deoarece aritmetic coalitia de guvernare are mai multi parlamentari.

Ce glume face Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

Intrebat de jurnalisti daca prin aceasta afirmatie isi anunta oficial candidatura la presedintia PSD, Liviu Dragnea a spus ca a luat drept o gluma anuntul lui Daniel Savu si, la randul sau, a glumit si el.

Liviu Dragnea: Nu cred ca motiunea de cenzura are sanse

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca motiunea de cenzura depusa de PNL nu are are sanse sa treaca, intrucat parlamentarii PSD, cei ai UNPR si cei ai ALDE nu o vor vota,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )