Libnet.ro
UNICEF

16:15

Familia lui Bercea ameninta cu imagini despre Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Familia lui Bercea ameninta cu imagini despre Traian Basescu

Familia lui Bercea Mondial ar avea imagini in care apare inregistrat chiar Traian Basescu. Avocatul Pavel Abraham spune ca ar avea cunostinta de existenta unor asemenea inregistrari, dar nu poate spune cand. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Adevaruri cutremuratoare despre Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns sa fie atacat in termeni foarte duri de un fost apropiat. Este vorba despre Silvian Ionescu care a folosit cuvinte grele, precum lepra si jigodie,.

Voi fi crunt. Un fost colaborator al lui Traian Basescu ameninta cu dezvaluiri despre fostul presedinte

Silvian Ionescu ameninta cu dezvaluiri crunte despre Traian Basescu si trecutul acestuia ca turnator al Securitatii. intr-o postare pe Facebook, fostul colaborator al lui Basescu afirma: imi gadila.

Familia aruncata in strada prin semnatura lui Traian Basescu are acum un acoperis deasupra capului

Familia Aksan, una dintre zecile de familii aruncate in strada prin semnatura lui Traian Basescu, a scapat de cosmarul in care traia de ani de zile. Oamenii au fost scosi cu forta din locuinta in care.

Traian Basescu, despre faptul ca Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul lui Vadim Tudor sa fie depus in holul institutiei: Cred ca un parlamentar are dreptul sa treaca prin sala in care a servit - bine, rau (VIDEO)

Fostul presedinte traian basescu a declarat vineri, la sediul PMP, intrebat cum ar cataloga gestul senatorilor de a nu primi trupul lui Cornelui Vadim Tudor in holul Senatului, ca un parlamentar are dreptul sa.

Traian Basescu despre Victor Ponta: Nu mai este propriul lui stapan

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca Victor Ponta nu mai este propriul lui stapan pentru ca este blocat in interesele PSD.

Traian Basescu, despre primirea refugiatilor: Noi nu am reusit sa integram romii si integram acum mii de oameni care au alta credinta decat noi. E dificil

Romania n-a fost in stare sa integreze romi, dar se angajeaza sa-i integreze pe musulmani. Este reprosul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu in scandalul privind imigrantii, informeaza B1 TV.

Traian Basescu, despre primirea refugiatilor: Noi nu am reusit sa integram romii si integram acum mii de oameni care au alta credinta decat noi. E dificil (VIDEO)

Romania n-a fost in stare sa integreze romi, dar se angajeaza sa-i integreze pe musulmani. Este reprosul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu in scandalul privind imigrantii, informeaza B1 TV.

Traian Basescu: Victor Ponta nu este propriul lui stapan, este blocat in interesele PSD (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, spunand ca seful executivului nu mai este propriul lui stapan pentur ca este blocat in interesele.

Traian Basescu: Presedintele Romaniei nu a informat ca in iunie Romania a acceptat cotele. Ieri am aflat cu stupoare de la Iohannis ca UE ne obliga (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a spus vineri ca liderii europene se contrazic singur privind criza refugiatilor. Astfel, Basescu a dat-o exemplu pe cancelarul german Angela Mekel care i-a invitat intial pe.

Traian Basescu, atacat de un fost apropiat. Sa ranjesti la moartea Tribunului e blasfemie

Traian Basescu este atacat in termeni foarte duri de un fost apropiat. Silvian Ionescu a folosit cuvinte grele, precum lepra si jigodie, acuzandu-l pe Basescu de faptul ca isi bate joc chiar si la moartea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )