Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce spune Dragnea despre recursul in dosarul Referendumul

România Liberă România Liberă,
Ce spune Dragnea despre recursul in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, ca va merge la recursul in dosarul Referendumul cu acelasi sentiment de nevinovatie. continuă pe România Liberă

Ce spune Dragnea despre NOUA motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, vineri, la Braila ca motiunea de cenzura pe care liberalii o vor depune impotriva Guvernului Ponta ca aceasta nu are sanse sa treaca deoarece aritmetic coalitia de guvernare are mai multi parlamentari.

Dragnea, despre Victor Ponta: Nu stiu unde este. Si nici nu ma intereseaza foarte tare

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, sambata, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Brasov, ca Guvernul este condus in continuare si de jure si de facto de Victor Ponta si a reconfirmat sustinerea partidului pentru premier.

Liviu Dragnea, despre legea salarizarii bugetare: Proiectul va ajunge in Guvern pana la 1 octombrie si pana pe 15 octombrie in Parlament (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca membrii coalitei vor sustine guvernarea, astfel ca nu vor vota motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva premierului Victor.

Liviu Dragnea, despre alegerea presedintelui PSD: Un partid nu poate fi condus cu biciul. Nu sunt ipocrit, ma gandesc foarte serios la aceasta candidatura (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat dupa Comitetul Executiv al PSD ca partidul il sustine pe Victor Ponta si respinge motiunea de cenzura a liberalilor. Partidul e o institutie care nu interfereaza cu justitia. Nimeni de.

Ce spune Predoiu despre alegerea PSD de a-l sprijini in continuare pe Ponta

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca alegerea PSD de a sustine in continuare Guvernul Ponta este treaba lui Dragnea si a PSD ca decid sa piarda puncte electorale cu Ponta premier, dar important este ca Romania are de pierdut.

Ce glume face Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

Intrebat de jurnalisti daca prin aceasta afirmatie isi anunta oficial candidatura la presedintia PSD, Liviu Dragnea a spus ca a luat drept o gluma anuntul lui Daniel Savu si, la randul sau, a glumit si el.

Ce spune Ponta despre acuzatiile pe care i le-a adus procurorului care l-a trimis in judecata

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, referitor la acuzatiile pe care i le-a adus pe Facebook procurorului Uncheselu, ca el si-a spus punctul de vedere pentu ca intr-o tara democratica atunci cand cineva te acuza pe nedrept te aperi.

Ce spune Tariceanu despre trimiterea in judecata a lui Ponta

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, referitor la trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, ca actuala Coalitie de guvernare trebuie sa se intruneasca pentru a avea o discutie pe aceasta tema.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )