Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea face curatenie in PSD. El vrea un sistem de evaluare a activitatii ministrilor

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea face curatenie in PSD. El vrea un sistem de evaluare a activitatii ministrilor

Liviu Dragnea face curatenie in PSD si vrea sa introduca un sistem de evaluare a activitatii ministrilor. Daca vor avea rezultate slabe la evaluare, ministrii PSD risca remanierea si pot pierde. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea face curatenie in PSD. Cine risca remanierea

Liviu Dragnea face curatenie in PSD si vrea sa introduca un sistem de evaluare a activitatii ministrilor. Daca vor avea rezultate slabe la evaluare, ministrii PSD risca remanierea si pot pierde.

Liviu Dragnea ii ia Codul Fiscal din brate lui Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, vrea ca partidul sa-si asume modificarile la noul Cod Fiscal, nu Guvernul. Dragnea si-ar putea gasi un aliat-surpriza: Calin Popescu Tariceanu.

Triunghiul Ponta-Dragnea-Gorghiu. Cum au batut palma Alina Gorghiu si Liviu Dragnea, cu Ponta drept spectator

De la preluarea sefiei interimare a PSD de catre Liviu Dragnea, relatia dintre acesta si copresedintele PNL, Alina Gorghiu, si-a netezit asperitatile. Astfel, daca Gorghiu sustinea, in urma cu o luna, ca revenirea lui Dragnea in fruntea PSD inseamna intoarcerea baronilor locali, in prezent, ea se arata dispusa sa negocieze cu el pe tema Codului Fiscal. Pe de alta parte, premierul Victor Ponta nu rateaza ocazia sa o atace periodic pe sefa PNL.

Liviu Dragnea despre Codul Fiscal: Am considerat ca e bine sa ne mai acordam cateva zile, sa luam o decizie in deplina cunostinta de cauza. / Despre Victor Ponta: Prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are toata sustinerea partidului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Eu am incredere foarte mare in Victor Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu, are toata sustinerea partidului. Dragnea a adaugat ca Este mai putin important daca PSD e la putere sau in opozitie, dar importanta unui partid la guvernare o da ceea ce reuseste sa faca. In legatura cu noul Cod Fiscal si cu amanarea dezbaterii de azi din Parlament, Liviu Dragnea a explicat ca Am considerat ca e bine si pentru noi cei din coalitie, si pentru cei din opozitie, sa ne mai acordam cateva zile, pentru a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Dragnea a mai precizat ca atat el, cat si Victor Ponta i-au cerut ministrului Finantelor sa faca o analiza, sa vedem daca temerile presedintelui privind Codul Fiscal au temei.

Liviu Dragnea triaza oamenii lui Victor Ponta

Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta, ar urma sa paraseasca sefia grupului PSD din Senat, in contextul zvonurilor privind intentia lui Liviu Dragnea de a-l inlocui din functie. Pe lista neagra a lui Dragnea s-ar mai afla ministrii Eugen Teodorovici Finante) si Rovana Plumb Munca), fara a fi insa luata o decizie privind remanierea acestora.

Gorghiu, la Digi 24: Am raspuns favorabil cererii lui Liviu Dragnea pentru ca se suprapune pe dorinta PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la Digi 24, ca a raspuns favorabil solicitarii liderului PSD Liviu Dragnea pentru intalnirea politica de joi pe Codul fiscal pentru ca se suprapune pe dorinta PNL, aratand ca, in opinia sa, acest cod nu trebuie sa aiba o eticheta: Victor Ponta, PSD, PNL, potrivit Mediafax.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Liviu Dragnea sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat. Deocamdata nu s-a gasit o solutie care sa fie adoptata de parlament, spune Dragnea. Nu s-a ajuns la o.

Liviu Dragnea: Am incredere foarte mare in Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat in Editia Speciala de la Antena 3 ca are incredere in Victor Ponta si ca premierul se bucura in continuare de sustinerea sa si a partidului pe care.

Liviu Dragnea: Am fost in concediu in Brazilia, dar nu detin nicio casa acolo. Merg de 9 ani in aceasta tara

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat luni ca in concediul de odihna a fost si in Brazilia, dar a precizat ca nu detine niciun hotel si nicio casa in aceasta. tara. Am fost si in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )