Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea face un pas in spate: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea face un pas in spate: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca remanierea guvernamentala nu este, in acest momnt, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, s-ar dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca remanierea guvernamentala nu este, in acest momnt, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, s-ar dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls.

Dragnea: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere. Ma multumesc toate ministerele

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca remanierea guvernamentala nu este, in acest moment, o certitudine, insa a subliniat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, se va dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls, transmite Agerpres.

UPDATE Dragnea: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere. Ma multumesc toate ministerele/ Relatiile cu premierul sunt foarte bune

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca remanierea guvernamentala nu este, in acest moment, o certitudine, insa a subliniat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, se va dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls, transmite Agerpres. UPDATE Intrebat la Bacau cum sunt relatiile cu premierul Sorin Grindeanu, acesta a raspuns: Bune, sunt foarte bune.

Liviu Dragnea, despre modificarea Legii privind numirea sefului Doi si-un sfert: PSD nu are nevoie de niciun serviciu secret, pentru ca le are pe toate. Este un partid iubit

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu are nevoie sa isi faca niciun serviciu secret, intrucat este un partid iubit cu un sediu foarte accesat. Precizarile vin in contextul in care, joi, seful statului a afirmat criticat modificarile la Legea privind numirea conducerii Directiei Generale de Protectie Interna DGPI).

Liviu Dragnea: Eu, daca as avea copii, i-as vaccina

Desi spune ca daca ar avea copii mici i-ar vaccina, presedintele PSD Liviu Dragnea sustine vaccinarea obligatorie doar daca este imperios necesar.

Liviu Dragnea, cele mai recente informatii despre remaniere

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca remanierea guvernamentala nu este, in acest moment, o certitudine, insa a subliniat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Campanie electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie - Liviu Dragnea, in turneu prin tara/ Unde vor fi alegeri locale

Pe 11 iunie urmeaza sa aiba loc alegeri locale partiale in 49 de localitati din mai multe judete din tara, iar de cand a inceput perioada de campanie electorala presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aflat in turneu prin tara. Vezi in articol unde vor avea loc alegerile locale, ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate.

Liviu Dragnea, mesaj surpriza pentru ministri. Schimbare uimitoare a presedintelui PSD

Liviu Dragnea a declarat ca in acest moment nu ia in calcul nicio remaniere. Presedintele PSD a precizat ca, daca in urma unei analize va constata ca in anumite zone va fi nevoie de un imp.

Liviu Dragnea: Nu avem nevoie sa ne facem un serviciu secret, le avem pe toate

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a venit la Bacau insotit de Gabriela Firea, primarul Capitalei, de ministrul Sanatatii, Florian Bodog, de Marian Burcea, presedintele CANS la o intalnire cu autoritatile locale din judetul Bacau. La inaugurarea noului compartiment de Radioterapie din Bacau, Liviu Dragnea a facut afirmatii despre bunele relatii ale oamenilor din partid cu serviciile secrete.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )