Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea, mesaj surpriza pentru ministri. Schimbare uimitoare a presedintelui PSD

B1 B1,
Liviu Dragnea, mesaj surpriza pentru ministri. Schimbare uimitoare a presedintelui PSD

Liviu Dragnea a declarat ca in acest moment nu ia in calcul nicio remaniere. Presedintele PSD a precizat ca, daca in urma unei analize va constata ca in anumite zone va fi nevoie de un imp. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre modificarea Legii privind numirea sefului Doi si-un sfert: PSD nu are nevoie de niciun serviciu secret, pentru ca le are pe toate. Este un partid iubit

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu are nevoie sa isi faca niciun serviciu secret, intrucat este un partid iubit cu un sediu foarte accesat. Precizarile vin in contextul in care, joi, seful statului a afirmat criticat modificarile la Legea privind numirea conducerii Directiei Generale de Protectie Interna DGPI).

Campanie electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie - Liviu Dragnea, in turneu prin tara/ Unde vor fi alegeri locale

Pe 11 iunie urmeaza sa aiba loc alegeri locale partiale in 49 de localitati din mai multe judete din tara, iar de cand a inceput perioada de campanie electorala presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aflat in turneu prin tara. Vezi in articol unde vor avea loc alegerile locale, ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate.

Liviu Dragnea le promite medicilor ca ii scapa de impozite. Ce a hotarat seful PSD cu privire la salariile medicilor militari

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Bacau, ca salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, el adaugand ca aceasta masura va fi luata pentru a-i determina pe medici sa nu mai plece la munca in strainatate.

Guvernul si Ministerul Justitiei resping admiterea exceptiei privind abuzul in serviciu, ridicata de Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea

Guvernul cere Curtii Constitutionale a Romaniei respingerea exceptiei formulate de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, privind lipsa pragului valoric pentru abuzul in serviciu, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Liviu Dragnea, despre indemnizatiile de crestere a copilului: Trebuie regandit modul de calcul. Unele ajung la 160.000 de lei. Cred ca e cam mult

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca modul in care se calculeaza indemnizatiile pentru cresterea copilului ar trebui regandite, pe motiv ca indemnizatiile in valoare de 160. 000 de lei sau 140. 000 de lei sunt prea mari.

Liviu Dragnea: Eu, daca as avea copii, i-as vaccina

Desi spune ca daca ar avea copii mici i-ar vaccina, presedintele PSD Liviu Dragnea sustine vaccinarea obligatorie doar daca este imperios necesar.

Liviu Dragnea, cele mai recente informatii despre remaniere

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca remanierea guvernamentala nu este, in acest moment, o certitudine, insa a subliniat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui.

Liviu Dragnea: Nu avem nevoie sa ne facem un serviciu secret, le avem pe toate

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a venit la Bacau insotit de Gabriela Firea, primarul Capitalei, de ministrul Sanatatii, Florian Bodog, de Marian Burcea, presedintele CANS la o intalnire cu autoritatile locale din judetul Bacau. La inaugurarea noului compartiment de Radioterapie din Bacau, Liviu Dragnea a facut afirmatii despre bunele relatii ale oamenilor din partid cu serviciile secrete.

Liviu Dragnea: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca remanierea guvernamentala nu este, in acest momnt, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, s-ar dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls.

Liviu Dragnea face un pas in spate: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca remanierea guvernamentala nu este, in acest momnt, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, s-ar dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )